Yeter Artık 1925 Server Files Database 100 Sorunsuz

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: Yeter Artık 1925 Server Files Database 100 Sorunsuz

aga db ve server files linki nerde?

Tesekkürler

arkadaşlar arkadaşın dediği gibi savaş sorunu var bunda bdv choos sorunnu yaşıyorum gate geçişlerinde havada kalmaq sorunu var yani kısaca buglar var zaten sorunsuz %100 olan yoktur de bunların sourcelerinide varsa paylaşa bilirmisin rica etsem bizler source olarak daha iyi geliştire biliriz belki ondan dedim yinede çok saol bu kadarına bile yapabilen iyi bir başarıdır bence saygılar

sorunlar sikiller sorunlu savaşlar sorunlu andream sorunlu ebenezer patlama sorunu arkadaşım bişey paylaşıcaksan paylaş ki az da olsa bizlerde faydalanalım olurmu

sorunlar sikiller sorunlu savaşlar sorunlu andream sorunlu ebenezer patlama sorunu arkadaşım bişey paylaşıcaksan paylaş ki az da olsa bizlerde faydalanalım olurmu

2 kod girmekten acizssin +open2 +captain

yaz savasa bak chaos bdw /goto 125 125 calistirma kodlarini yazamiyorsan gitte bokunla oyna server 100 kullanmayi bilmiyon source paylastim sen kullanamadiktan sonra

saol

Eyvallah

sikiller sorunlu beyler tslerde bug var yani varda var ben baya sourceleri kurucalıyorum bitince paylaşırım sizlere sorunsuz olarak olmasada bunda daha iyi olabilir tabiki kolay gelsin herkeze

18xx olarak fileslerde doğru düzgün dosya bulunmuyor maalesef.

Paylaşım için teşekkürler yinede.

Buda Server Files Ve chaos bdw ronark land base andream kodunu yaamayanlar için onuda ben yapıp paylaşıyorum tuvaletiniz

bitince donunuzu cektirmeyide bana yaptıracaksınız az kaldı 1levelde baslar skill sıfırlayınca ardream base girebilir

link:http://www.mediafire.com/download/eyek64ec26g518w/Server+Files+2014+1925+Final.rar

h t t p : / / w w w . m e d i a f i r e . c o m / d o w n l o a d / e y e k 6 4 e c 2 6 g 5 1 8 w / S e r v e r + F i l e s + 2 0 1 4 + 1 9 2 5 + F i n a l . r a r

thank you very much!~

sa arkadaşlar şu sourceleri vb6 da düzenleye bilme sansımız yokmu acaba illa visual studio 2012 de mi düzenlememizmi gerekir

server fileslerde ebenezer hatası veriyor yardımcı olurmusunuz ebenezer açılmıyor assertion failend hatası veriyor sorunu çözemedim

rebirt +5 şe kadar basıyor üstü yok basmıyor

teşekkürler

o basmalar filan önemli değil ancak debuff atınca scler siliniyor gördüğüm en büyük sıkıntı şu anlık bu

rebirt item basmada resimde gösterdiği gibi yapamadım hala ugraşıyorum +5 ten üstüne geçmiyor

Çıldırtmayın beni arkadaş nasıl hata alıyor son kez bitane daha paylaşacam bu kadar beceriksiz olmayın tek yapacagınız calıştırmak başka birseye ellemeyin hata mata yok sql 2012 sp1 düzgün kurun sisteminiz salam olsun windows 7 tavsiyemdir buda

database

link:

http://www.mediafire.com/download/njy2503f9t03i3f/Knight.rar

h t t p : / / w w w . m e d i a f i r e . c o m / d o w n l o a d / n j y 2 5 0 3 f 9 t 0 3 i 3 f / K n i g h t . r a r

agbi savaş +open2 acılır +captain yazarsanız savaştaki clanlı adamlar ata biner ilk girenler gözünüzü seviyim gelişelim artık 19xx serverlara geçelim

Çıldırtmayın beni arkadaş nasıl hata alıyor son kez bitane daha paylaşacam bu kadar beceriksiz olmayın tek yapacagınız calıştırmak başka birseye ellemeyin hata mata yok sql 2012 sp1 düzgün kurun sisteminiz salam olsun windows 7 tavsiyemdir buda

database

link:

http://www.mediafire.com/download/njy2503f9t03i3f/Knight.rar

h t t p : / / w w w . m e d i a f i r e . c o m / d o w n l o a d / n j y 2 5 0 3 f 9 t 0 3 i 3 f / K n i g h t . r a r

agbi savaş +open2 acılır +captain yazarsanız savaştaki clanlı adamlar ata biner ilk girenler gözünüzü seviyim gelişelim artık 19xx serverlara geçelim

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam