Cevap: Yeter Artık 1925 Server Files Database 100 Sorunsuz
arkadaşlar arkadaşın dediği gibi savaş sorunu var bunda bdv choos sorunnu yaşıyorum gate geçişlerinde havada kalmaq sorunu var yani kısaca buglar var zaten sorunsuz %100 olan yoktur de bunların sourcelerinide varsa paylaşa bilirmisin rica etsem bizler source olarak daha iyi geliştire biliriz belki ondan dedim yinede çok saol bu kadarına bile yapabilen iyi bir başarıdır bence saygılar
sorunlar sikiller sorunlu savaşlar sorunlu andream sorunlu ebenezer patlama sorunu arkadaşım bişey paylaşıcaksan paylaş ki az da olsa bizlerde faydalanalım olurmu
sorunlar sikiller sorunlu savaşlar sorunlu andream sorunlu ebenezer patlama sorunu arkadaşım bişey paylaşıcaksan paylaş ki az da olsa bizlerde faydalanalım olurmu
yaz savasa bak chaos bdw /goto 125 125 calistirma kodlarini yazamiyorsan gitte bokunla oyna server 100 kullanmayi bilmiyon source paylastim sen kullanamadiktan sonra
sikiller sorunlu beyler tslerde bug var yani varda var ben baya sourceleri kurucalıyorum bitince paylaşırım sizlere sorunsuz olarak olmasada bunda daha iyi olabilir tabiki kolay gelsin herkeze
h t t p : / / w w w . m e d i a f i r e . c o m / d o w n l o a d / e y e k 6 4 e c 2 6 g 5 1 8 w / S e r v e r + F i l e s + 2 0 1 4 + 1 9 2 5 + F i n a l . r a r
Çıldırtmayın beni arkadaş nasıl hata alıyor son kez bitane daha paylaşacam bu kadar beceriksiz olmayın tek yapacagınız calıştırmak başka birseye ellemeyin hata mata yok sql 2012 sp1 düzgün kurun sisteminiz salam olsun windows 7 tavsiyemdir buda
Çıldırtmayın beni arkadaş nasıl hata alıyor son kez bitane daha paylaşacam bu kadar beceriksiz olmayın tek yapacagınız calıştırmak başka birseye ellemeyin hata mata yok sql 2012 sp1 düzgün kurun sisteminiz salam olsun windows 7 tavsiyemdir buda
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.