T TavlaGames Kayıtlı Üye Joined Jan 9, 2016 Messages 50 Reaction score 0 Points 6 Age 35 Jul 6, 2016 #1 Arkadaslar Ben Server Acmak İstiyorum Ama Nasıl Acarım Bilmiyorum Herkezin Girebilecegi serve acmak istiyorum port olarak nasıl yaparım arkadaslar bunu
Arkadaslar Ben Server Acmak İstiyorum Ama Nasıl Acarım Bilmiyorum Herkezin Girebilecegi serve acmak istiyorum port olarak nasıl yaparım arkadaslar bunu
R Rado Hiperaktif Cüce Kayıtlı Üye Joined Feb 21, 2015 Messages 307 Reaction score 0 Points 16 Age 33 Jul 7, 2016 #2 Cevap: Server Kurulumu Kendi bilgisayarından yapacaksan hiç uğraşma..hakkını vererek yapacaksan zaten kiralık hazır sunucu sürüyle dolu...
Cevap: Server Kurulumu Kendi bilgisayarından yapacaksan hiç uğraşma..hakkını vererek yapacaksan zaten kiralık hazır sunucu sürüyle dolu...
T TavlaGames Kayıtlı Üye Joined Jan 9, 2016 Messages 50 Reaction score 0 Points 6 Age 35 Jul 7, 2016 #3 Cevap: Server Kurulumu kardesim kiralık sunucu cok pahalı fazla paramda yok yani alamam bilgisayardan acacagım
Cevap: Server Kurulumu kardesim kiralık sunucu cok pahalı fazla paramda yok yani alamam bilgisayardan acacagım