T TavlaGames Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 50 Reaction score 0 Puanları 6 Yaş 35 6 Temmuz 2016 #1 Arkadaslar Ben Server Acmak İstiyorum Ama Nasıl Acarım Bilmiyorum Herkezin Girebilecegi serve acmak istiyorum port olarak nasıl yaparım arkadaslar bunu
Arkadaslar Ben Server Acmak İstiyorum Ama Nasıl Acarım Bilmiyorum Herkezin Girebilecegi serve acmak istiyorum port olarak nasıl yaparım arkadaslar bunu
R Rado Hiperaktif Cüce Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 307 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 33 7 Temmuz 2016 #2 Cevap: Server Kurulumu Kendi bilgisayarından yapacaksan hiç uğraşma..hakkını vererek yapacaksan zaten kiralık hazır sunucu sürüyle dolu...
Cevap: Server Kurulumu Kendi bilgisayarından yapacaksan hiç uğraşma..hakkını vererek yapacaksan zaten kiralık hazır sunucu sürüyle dolu...
T TavlaGames Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 50 Reaction score 0 Puanları 6 Yaş 35 7 Temmuz 2016 #3 Cevap: Server Kurulumu kardesim kiralık sunucu cok pahalı fazla paramda yok yani alamam bilgisayardan acacagım
Cevap: Server Kurulumu kardesim kiralık sunucu cok pahalı fazla paramda yok yani alamam bilgisayardan acacagım