hocam sw nin tahmini süresi bellimi cünkü suan okullar tatil oldugu icin user tutma sansiniz cok yüksek
Bir bebe ondan bundan çalarak quest npc ekliyor.Saçma salak bir şekilde herşeyin altına hakan coşkun yazıyor ki buradan bastırılmış ezikliği ve eksikliği görebilirsiniz bunun dışında Türkiye cumhuriyetinde kullanılan isimlere ahlaksız npc lerin isimlerini kullanıyor sonuçta bu oyunun gerçek sahibi ve telif hakkı bulunan şirket nttgame dir bu oyunu sen yazmadın sen kodlamadın.Sen sadece Ayhan aktaş ve ekibinin dosyalarını kullanarak tbl lerde isim değiştirip herşeyin altına hakan coşkun yazan **** önde gidenisin.Bu oyunda yaş sınırı kontrolu yok senin gibi yeni ****lerin yüzünden ahlaki değerleri zedelenecek oyuncular olucaktır.Bu yazıyı okuyan aklı başında insanlara sesleniyorum gidin o kadar güzel kaliteli serverler var oralarda oynayın böyle insanların egolarını tatmin edip prim kazandırmayın.
Türkiye Cumhuriyetinde kimlikde kullanılan bir ismi
o zaman şöyle yapalım, ne quest istiyorsan onu söyle sıfırdan yazıp vereyim sana 🙂, madem ben bebeyim, bi bokdan anladıgım yok.
En iyisini sen yap, ondan sonra nerde nasıl ne kosulda istersen yarısalım yada kapısalım ? Büyüklerimizin bi sözü vardır,
'' Kedi uzanamadığı ciğere, Mındar dermiş '' bu söylediklerin bana nedense bu sözü hatırlattı. 🙂 ben bu gune kadar kimsenin tblsini acıp editleyip hakan coskun yazmadım altına, neler yaptığımı, neler yapabilecegimi bu forum dahil herkes biliyor. 18xx'deki paylasımları kontrol etmeni öneririm.
Edit :
Olay'ı mesaj sayına baktıkdan sonra anladım, kim oldugun'da hemencecik ortaya çıktı 🙂 kendi ko-fox hesabından yazmanı cok isterdim Pimp volkan 🙂 + dragon fire'de kullandıgınız bütün tbl'lerin benim tbl'lerim oldugunuda unutma lütfen canım 🙂
Bi hostingine index attık diye bu kadar bana karsı dolu olman yakısmıyor sana baska kosullarda görüşmek dileğiyle.
b**************************************r 😀