Ressurection XIGENON ! | EXP ZOR & ITEM ZOR | Çok yakında. Takipde kalın.

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

HakanCOSKUN

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
1
Website
knightonline.black
KONU İÇERİĞİ

T.C. YASALARINA HAYKIRI BULUNDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR.

İçerik Tamamen Temizlenmiş Olup Kullancıya 10 Gün Süreyle gerekli Cezai işlem uygulanmıştır...

Düzenleme: AdrenaLiN

Cevap: Ressurection XIGENON ! | EXP ZOR & ITEM ZOR | Çok yakında. Takipde kalın.

Adam Yapıyor Aga 😀 **** Volkan Çok İyi Kanka Tebrik Ediyorum Tam Oturmuş 🙂

Edited By: AdrenaLiN

Cevap: Ressurection XIGENON ! | EXP ZOR & ITEM ZOR | Çok yakında. Takipde kalın.

Hayırlı uğurlu olsun, kardeşim.Yenilik var daha herhalde herşey yerine oturacak zamanla 🙂

Helal olsun, böyle devam.

**** Volkan'a saygılar 😀

Bugün Aç 🙂

Umarım en kısa surede acılır gayet başarılı olmus elınıze saglık

Günceeeeeeeeeeeel tanıtım güncellenecek bu arada..

hocam sw nin tahmini süresi bellimi cünkü suan okullar tatil oldugu icin user tutma sansiniz cok yüksek

hocam sw nin tahmini süresi bellimi cünkü suan okullar tatil oldugu icin user tutma sansiniz cok yüksek

Kardeş bende userim, şuan bekliyolar sanırım bazı eksiklikler var.

Kardeş bende userim, şuan bekliyolar sanırım bazı eksiklikler var.

Bir bebe ondan bundan çalarak quest npc ekliyor.Saçma salak bir şekilde herşeyin altına hakan coşkun yazıyor ki buradan bastırılmış ezikliği ve eksikliği görebilirsiniz bunun dışında Türkiye cumhuriyetinde kullanılan isimlere ahlaksız npc lerin isimlerini kullanıyor sonuçta bu oyunun gerçek sahibi ve telif hakkı bulunan şirket nttgame dir bu oyunu sen yazmadın sen kodlamadın.Sen sadece Ayhan aktaş ve ekibinin dosyalarını kullanarak tbl lerde isim değiştirip herşeyin altına hakan coşkun yazan **** önde gidenisin.Bu oyunda yaş sınırı kontrolu yok senin gibi yeni ****lerin yüzünden ahlaki değerleri zedelenecek oyuncular olucaktır.Bu yazıyı okuyan aklı başında insanlara sesleniyorum gidin o kadar güzel kaliteli serverler var oralarda oynayın böyle insanların egolarını tatmin edip prim kazandırmayın.

Bir bebe ondan bundan çalarak quest npc ekliyor.Saçma salak bir şekilde herşeyin altına hakan coşkun yazıyor ki buradan bastırılmış ezikliği ve eksikliği görebilirsiniz bunun dışında Türkiye cumhuriyetinde kullanılan isimlere ahlaksız npc lerin isimlerini kullanıyor sonuçta bu oyunun gerçek sahibi ve telif hakkı bulunan şirket nttgame dir bu oyunu sen yazmadın sen kodlamadın.Sen sadece Ayhan aktaş ve ekibinin dosyalarını kullanarak tbl lerde isim değiştirip herşeyin altına hakan coşkun yazan **** önde gidenisin.Bu oyunda yaş sınırı kontrolu yok senin gibi yeni ****lerin yüzünden ahlaki değerleri zedelenecek oyuncular olucaktır.Bu yazıyı okuyan aklı başında insanlara sesleniyorum gidin o kadar güzel kaliteli serverler var oralarda oynayın böyle insanların egolarını tatmin edip prim kazandırmayın.

o zaman şöyle yapalım, ne quest istiyorsan onu söyle sıfırdan yazıp vereyim sana 🙂, madem ben bebeyim, bi ****dan anladıgım yok.

En iyisini sen yap, ondan sonra nerde nasıl ne kosulda istersen yarısalım yada kapısalım ? Büyüklerimizin bi sözü vardır,

'' Kedi uzanamadığı ciğere, Mındar dermiş '' bu söylediklerin bana nedense bu sözü hatırlattı. 🙂 ben bu gune kadar kimsenin tblsini acıp editleyip hakan coskun yazmadım altına, neler yaptığımı, neler yapabilecegimi bu forum dahil herkes biliyor. 18xx'deki paylasımları kontrol etmeni öneririm.

Edit :

Olay'ı mesaj sayına baktıkdan sonra anladım, kim oldugun'da hemencecik ortaya çıktı 🙂 kendi ko-fox hesabından yazmanı cok isterdim **** volkan 🙂 + dragon fire'de kullandıgınız bütün tbl'lerin benim tbl'lerim oldugunuda unutma lütfen canım 🙂

Bi hostingine index attık diye bu kadar bana karsı dolu olman yakısmıyor sana baska kosullarda görüşmek dileğiyle.

Birincisi volkan degilim ikincisi sen benle sidik yarıştırıcak zeka ya ve geçmişe sahip degilsin üçüncüsü benim açtığım konu içeriğini iyi incele boş laf kalabalığı yapma ergen yetme benim sıkıntı olduğum konu Türkiye Cumhuriyetinde kimlikde kullanılan bir ismi şimdi anladığım kadarıyla çıkar hesaplarına dönüştürüp ahlaksız olaylara getirmen konuyu saptırma.Bunun kanuni boyutlarını bilmiyorsu sanırım öğrenirsin ilerleyen zamanlarda yaşın ufak hayal dünyasında yaşıyorsun sen mi yazdın 1886 versiyon tbl leri de sahibi gibi konuşuyorsun client içerikleri tamamen nttgame aittir sen sadece boş bir insansın.

Türkiye Cumhuriyetinde kimlikde kullanılan bir ismi

B*******************************************************************************z .

N*************************************************e

o zaman şöyle yapalım, ne quest istiyorsan onu söyle sıfırdan yazıp vereyim sana 🙂, madem ben bebeyim, bi bokdan anladıgım yok.

En iyisini sen yap, ondan sonra nerde nasıl ne kosulda istersen yarısalım yada kapısalım ? Büyüklerimizin bi sözü vardır,

'' Kedi uzanamadığı ciğere, Mındar dermiş '' bu söylediklerin bana nedense bu sözü hatırlattı. 🙂 ben bu gune kadar kimsenin tblsini acıp editleyip hakan coskun yazmadım altına, neler yaptığımı, neler yapabilecegimi bu forum dahil herkes biliyor. 18xx'deki paylasımları kontrol etmeni öneririm.

Edit :

Olay'ı mesaj sayına baktıkdan sonra anladım, kim oldugun'da hemencecik ortaya çıktı 🙂 kendi ko-fox hesabından yazmanı cok isterdim Pimp volkan 🙂 + dragon fire'de kullandıgınız bütün tbl'lerin benim tbl'lerim oldugunuda unutma lütfen canım 🙂

Bi hostingine index attık diye bu kadar bana karsı dolu olman yakısmıyor sana baska kosullarda görüşmek dileğiyle.

IP Kontorl Etsinler Bulmaz Zor Değil..ve Sen Bole Yaz kabul Ettin Gerekli Kanıtların Resimlerini Cektim Zaten Pazartesi Özel Olarak İlgilenicem **** Volkans ve K*********ı

Olarak.. "SAVCILIKTA GÖRÜSMEK ÜZERE"

b*****************************************************************r 😀

işiniz gücünüz yokmu la koptum 😀

b**************************************r 😀

işiniz gücünüz yokmu la koptum 😀

Güncel.Güncel

-------------

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam