qbiSoft Programları -> Ölene Kadar Event - Dakika Hediye (Online Ödül) - Hızlı Yaz Kazan<- ve dahası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qbisoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

qbisoft

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.qbisoft.com
qbiSoft - Knight Online Programları Hakkında Bilgi

• Bizim amacımız, daha önce yapılmamış programları yapmak, kolay kullanım sağlayarak kullanıcıyı memnun etmektir. Bu yüzden varolan standart eventler yoktur. (Örn; BDW,JR,1vs1)
  • Satışta olan programlar dışında, ek özellik (servera özel program, panel eklentisi, npc, db editleme, yeni item, görev vs vs) yaptırabilirsiniz.
  • Tüm Programlar Soacs, Acme, KoGuard gibi sistemlerde çalışmaktadır. Ebenezer komutlarını kendiniz ayarlayabilirsiniz.
  • İletişim -> Skype : Kubi_Gs__

Ölene Kadar Event

Sürüm : v1.4

okeProgramSS.png

Programın Amacı

Oyuncuların, Ayakta Kalma Mücadelesini Arttırmak ve Karşı Irkın Oyuncularını Kısa Bir Süre İçinde Öldürmek Amacıyla Hazırlanmış Yeni Bir Eventtir. Her Oyuncuya 1 Kerelik Ölme Hakkı Tanımlanır. Ölen veya Oyundan Çıkan Oyuncu, Listeden Silinir ve Belirlediğiniz Hediyeler Verilmez.

Programın Özellikleri

• Günde 24 Kere Event Başlangıç-Bitiş Saati Ayarlama
  • Level Sınırı Ayarlama [Yeni]
  • Eventi Programdan İzleme Olanağı (Kayıtlı Human-Karus Sayısı, Event 7 Dakika Duyurusu Geçti, X Kişisini Işınladı, X Kişisi Öldü vs Vs)
  • Programdan tüm class sayılarını görme (Kayıtlı; Human Rogue, Karus Mage Sayısı gibi) [Yeni]
  • Event Başladığında Hediye Verme Özelliği. (Örn: Bozear)
  • 7,5,3 ve 1 Dakika Kaldı Duyuruları (Duyuruları Ayarlanabilir)
  • Kayıt Farkını Otomatik Düzenleme (Örn; 45 human 50 karus kayıt olursa, son kayıt olan 5 karus silinir ve 45x45 vs açar)
  • Eventta Yaşayan Varmı Kontrolü. (Karşı Tarafta Herkes Öldüyse Eventin Saati Dolmadan Bitirme)
  • Belirlenen Saatte Event Bittiğinde Skora Göre Irka Hediye Verme.
  • Eventta Ölen Kişiyi Kayıttan Silme, Moradona Atma ve Notice Geçme Özelliği
  • Event Başlamadan Diğer Timerlerin Çalışması Engellendi. Böylelikle Sunucu Kasılma Oranı %80 Azalmıştır
  • Daha hızlı performans
  • Programdan Skorları İzleyebilme Geldi
  • Programdaki Kayıtlara Saat Eklendi. Yani, 13:25:00 | 5 Dakika Duyurusu Geçti , 13:26:02 | X Kişisini Eventa Işınladı Gibi Kayıt Tutucaktır
  • Saat 00:00:00 Olduğu Gibi Yeni Gün Ataması Yapacaktır. Böylelikle, Programı Bir Kere Açmanız Yeterli Olacaktır. Gün Değiştikce Programı Kapatım Açmanıza Gerek Kalmayacaktır
  • Ebenezer Başlık,Database bağlantı Ayarları,Hediye Ayarları (10 Adet), Oyunda geçen duyuru ayarları, verilecek exp-manner-np ayarları
  • Belirlediğiniz kişi sayısına göre (mesela 3) eventta en çok adam kesen ilk 3 kişiye ayriyetten np-manner-exp verme
  • Öldüren kişiye np verme, Ölen kişiden np kesme (Ayarlanabilir)
  • Ödül olarak Cash ve para verme bölümü [Yeni]
  • Programda her hangi bir hata oluştuğunda detaylı bilgi şeklinde rapor verme [Yeni]
  • Ayarları kaydet'e bastığında npcdeki saatin düzenlenmesi (bir sonraki event başlangıc/bitiş saati gösterimi)

Web Özellikleri

• Kendi Kaydını Silme Özelliği
  • Kaç Karus, Kaç Karus Priest,Mage Gibi Listeleme
  • Kayıt Olan Kişinin, Kendi Irkından kimlerin kayıt olduğunu ve hangi classta olduğunu görebilme özelliği
  • Event Bölgesinde, Skorları Listeleme (Yaşayan x Karus x Human, Ölen x Karus x Human Gibi)
  • Bir Sonraki Eventin Saat Kaçta Başlayıp Kaçta Biteceği ve kaç leveller arasında olacağı

Fiyatı : 79,99 TL / Aylık

Dakika Hediye Event

Sürüm : v1.61

dheProgramSS.png

Programın Amacı

Belirlediğiniz süre içinde oyunda olan kişilere np,item,manner,cash ve coin vermenizi sağlar. Ayrıca premiumlu user - normal user olarak ayrı ayrı hediye verdirebilirsiniz. Örneğin; Premiumlu userse 750 np, normal userse 500 np kazansın gibi.

Programın Özellikleri

• Dakika Belirleme
  • User Online iken belirlenen item-exp-np-manner-cash verilmesi
  • Listeye kaydetme
  • Kaç np, kaç exp, kaç manner, kaç cash, hangi itemden kaçtane verileceğini kolaylıkla ayarlayabilme (Yeni)
  • Ebenezer komutlarını kolaylıkla ayarlayabilme
  • Premiumlu Karakterlere Ayriyetten Hediye Verme
  • Notice Geç/Geçme Özelliği
  • Noticeleri Tek Tek Ayarlama Özelliği, Yani her hangi (Premiumlu - Normal - Yuzde Elli) birisi hediye kazandığında noticede neler kazandığının bilgisini ayarlama özelliği. (Yeni)
  • Belirlediğiniz Zonelere ve levellere Hediye verme (Isteğe Göre bu zoneler dışındakilere %50 Hediye Verme) (Yeni)
  • Databasenizdeki gibi cash sütun ismini ayarlama (Yeni)
  • Logları Izleme,Temizleme (Yeni)
  • Hediye gönderilen kişileri arama (Gruplayarak ve Normal Gösterim)
  • Onlinemi Kontrolü (Her türlü olasılığa karşı : hediye gönderilecek adam oyundamı değilmi kontrolü) (Yeni)

Fiyatı : 49,99 TL / Aylık

Hızlı Yaz Kazan

Sürüm : v1.1

hykProgramSS.png

Programın Amacı

Oyunda duyuruda belirlediğiniz kadar uzunlukta BÜYÜK küçük harf, sayı ve semboller karışmış bir yazı çıkar, ve bu yazıyı oyunda en çabuk kim yazarsa o kişi sizin belirlediğiniz hediyeleri kazanır.

Programın Özellikleri

• Programda belirlediğiniz kadar uzunlukta (Kaç Hane Bölümü) Büyük küçük harf, sayı ve sembolleri kullanarak bir kod oluşturur.
  • Belirlediğiniz dakika aralığında eventi sürekli başlatır.
  • Event başlamadan 1 dakika önce bilgi vermeye başlar. (1 Dakika, 30 saniye, 10 saniye)
  • Event saati gelince öncelikle event hakkında bilgi verir.
  • Event başlayınca 60 saniye süre tanımlar, bu 60 saniye içinde kodu yazan kazanır (Son 30 saniye ve 10 saniyede kodu tekrar yazar ve bilgi verir)
  • Eğer kodu yazan olmazsa eventi durdurur ve bir sonraki eventin saatiyle birlikte duyuru geçer
  • Eğer kodu yazan biri olursa, önce oyunda 'kubilay kodu yazdı' diye bilgi verir sonra ise belirlediğiniz hediyeler verilir, hangi hediyeleri kazandığını ise notice bölümöünden verilen ödüller kısmına yazabilirsiniz.
  • Hediyeler bölümündeki %user yeri, kazanan oyuncunun pmsinin yapıştıralacağı yer anlamına gelir. Örneğin kubilay nickinde birisi kodu yazdı. Ebenezere +givenp kubilay 500 (resimdeki örneğe göre) şeklinde kod gönderir
  • Program oldukça kolay kullanımlıdır, sadece 1 kere ayarlarınızı yaptıktan sonra programı açık bırakıp rahatınıza bakabilirsiniz 🙂

Fiyatı : 39,99 TL / Aylık

Sql - Ebenezer - Saat

Sürüm : v1.0

sesProgramSS.png

Programın Amacı

Serverınızın başında olmadan, belirlediğiniz saatlere veya dakika aralığına göre otomatik olarak reset atmaya, sql kodu göndermeye, kod girildiği anda oyunda duyuru geçilmesine olanak sağlayan bir programdır.

Programın Özellikleri

Programın iki Kullanım şekli vardır.

• Belli Saate Göre Sql Kod girme ve Duyuru Geçme Özelliği
  • Belli Dakika aralığına göre kod girme ve duyuru geçme özelliği

Fiyatı : 19,99 / Aylık

Üçlü Paket

• [*=center]Ölene Kadar Event

[*=center]Dakika Hediye Event

[*=center]Hızlı Yaz Kazan

Fiyatı : 149,99 / Aylık

Programlarımız bu şekildedir. Hepsi Visual Basic 6 ile yazılmıştır. Henüz satışta olmayan birkaç event ve yardımcı program bulunmaktadır. Bizlere www.qbisoft.com adresinden veya Skype : Kubi_Gs__ adresinden ulaşabilirsiniz.

Cevap: qbiSoft Programları -> Ölene Kadar Event - Dakika Hediye (Online Ödül) - Hızlı Yaz Kazan<- ve

Konu onaylanmıştır.

Kubilay Kaan Durmus işini iyi yapar. Ölene kadar event ' i ve dakika hediye kullanmıstım cok iyiydi. Hayırlı satışlar 🙂

Cevap: qbiSoft Programları -> Ölene Kadar Event - Dakika Hediye (Online Ödül) - Hızlı Yaz Kazan<- ve

Konu onaylanmıştır.

Kubilay Kaan Durmus işini iyi yapar. Hayırlı satışlar 🙂

Hayırlı satışlar.

Konu onaylanmıştır.

Kubilay Kaan Durmus işini iyi yapar. Ölene kadar event ' i ve dakika hediye kullanmıstım cok iyiydi. Hayırlı satışlar 🙂

Teşekkürler 🙂

Hayirli Satişlar , Bol Kazançlar 🙂

Fiyatlar çok yüksek ve aylık olması da işin kötü yanı.

Dip not: Hayırlı satışlar, Ek olarak arkadaşı biliyorum ve piyasadaki sağlam birisidir...

Hayirli Satişlar , Bol Kazanclar

Hayırlı Satışlar

Teşekkürler 🙂

Teşekkürler 🙂

Fiyatlar çok yüksek ve aylık olması da işin kötü yanı.

Fiyatlar, programına göre en iyi fiyatta. Hepsine teker teker indirim uygulandı. Ölene Kadar Eventin önceki fiyatını bilseydin ne derdin acaba 🙂 ve verilen emeğe karşılık pahalı bulman beni şaşırtıyor. İlk olarak böyle bir event düşünmek var dimi? ve bunu uygulamak, gerçekleştirmek. Bunlarıda düşünerek bir daha düşünmeni dilerim.

Hayirli Satişlar , Bol Kazanclar

Teşekkürler 🙂

Hayırlı Satışlar

Teşekkürler 🙂

Hep yanlışlıkla 2 kere aynı mesajı gönderiyorum 🙂

Fiyatlar, programına göre en iyi fiyatta. Hepsine teker teker indirim uygulandı. Ölene Kadar Eventin önceki fiyatını bilseydin ne derdin acaba 🙂 ve verilen emeğe karşılık pahalı bulman beni şaşırtıyor. İlk olarak böyle bir event düşünmek var dimi? ve bunu uygulamak, gerçekleştirmek. Bunlarıda düşünerek bir daha düşünmeni dilerim.

Programına kötü bi yorumda bulunmadım ki, sadece fiyat'a yüksek dedim o kadar. Event kimsede olmayabilir ama yapılmayacak bi event de değil yani onu demek istiyorum. Misal sürekli açık bi serverların yıllık 960 TL tutuyor. Yani Bi anti yapımcısına Atıyorum (SOACS) yapımcısına 1000 TL nakit geçip yaptırıp ebediyen almak daha mantıklı yani anlatmak istediğim buydu benim.

Hayırlı satışlar, Ek olarak arkadaşı biliyorum ve piyasadaki sağlam birisidir...

Programına kötü bi yorumda bulunmadım ki, sadece fiyat'a yüksek dedim o kadar. Event kimsede olmayabilir ama yapılmayacak bi event de değil yani onu demek istiyorum. Misal sürekli açık bi serverların yıllık 960 TL tutuyor. Yani Bi anti yapımcısına Atıyorum (SOACS) yapımcısına 1000 TL nakit geçip yaptırıp ebediyen almak daha mantıklı yani anlatmak istediğim buydu benim.

Hayırlı satışlar, Ek olarak arkadaşı biliyorum ve piyasadaki sağlam birisidir...

Anlayışın ve yorumların için teşekkürler, Önceki sistem dediğin tarzdaydı, giriş fiyatı birde aylık fiyatı şeklindeydi. Fakat bu sistem tutmadı, giriş fiyatları aylık fiyatlardan yüksek olduğu için geri çekilebiliyorlardı. Bu yüzden, eski sisteme geri döndük. Önceden v1.3 versionunda ÖKE 80 TL idi, şuan version 1.4 ve biraz daha fazla özelliği var ve fiyatı yine aynı 🙂 Tekrardan fikirlerin için teşekkürler 🙂 Skypeden beni ekleyip fikirlerimizi paylaşabiliriz :wink:

Hayırlı satıslar fıyatlar bıraz yuksek degılmı 😀

Kubi`nin Programlar Cok Sağlamdur üstüne tanımam 😉

Fiyatlar banada tuzlu geldi.

Programlarında çok fazla kalıp kullanmışsın programın ara yüzü çok fazla sabit değişkenler sınırlı kapasiteye sahip. Event verileri için 3 tane listbox kullanmışsın listview yerine bunlar kod fazlalıkları ebenezere belirli aralıklarda komut gönderme vs gibi işlemlerdede fazlalık var 5 adet koymuşsun bunlar çoğaltılabilir olmalı ama textboxlar şeklinde değil tabikide bi matris değişkeninde saklamak çok daha kolay olabilirdi yada sqltable yada datagrid yada listview programların görünüşüne barakarak çok iyi kodlandıklarını söyleyemem o ama geliştirilebilirler. Hayırlı satışlar ama ilk satışlarının bu programlar olmaması lazım seviyeyi yüksek tut ki geçilmesi kolay olmasın.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam