qbiSoft Programları -> Ölene Kadar Event - Dakika Hediye (Online Ödül) - Hızlı Yaz Kazan<- ve dahası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qbisoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: qbiSoft Programları -> Ölene Kadar Event - Dakika Hediye (Online Ödül) - Hızlı Yaz Kazan<- ve

h.satişlar...

Cevap: qbiSoft Programları -> Ölene Kadar Event - Dakika Hediye (Online Ödül) - Hızlı Yaz Kazan<- ve

Programlarında çok fazla kalıp kullanmışsın programın ara yüzü çok fazla sabit değişkenler sınırlı kapasiteye sahip. Event verileri için 3 tane listbox kullanmışsın listview yerine bunlar kod fazlalıkları ebenezere belirli aralıklarda komut gönderme vs gibi işlemlerdede fazlalık var 5 adet koymuşsun bunlar çoğaltılabilir olmalı ama textboxlar şeklinde değil tabikide bi matris değişkeninde saklamak çok daha kolay olabilirdi yada sqltable yada datagrid yada listview programların görünüşüne barakarak çok iyi kodlandıklarını söyleyemem o ama geliştirilebilirler. Hayırlı satışlar ama ilk satışlarının bu programlar olmaması lazım seviyeyi yüksek tut ki geçilmesi kolay olmasın.

nasıl birşey düşündüğünü anlamadım 🙂 yazdığını bir daha bi oku bakalım sende anlayabilecekmisin 🙂 evet goruntusu sade olabilir, ben grafik tasarlayamıyorum, sadece birinde degil, hepsinde grafik yok. Sadece renkli yazi ve button var o kadar. Fark ettiysen sadece öke'de listbox var ve 4 tane. DHE'de datagridview var. Algroritmaya gore ben tasarimimi ve kodlarimi yazdim, fazla eksik olmasi önemli degil. Önemli olan programin calismasi fikrimce 🙂 tabi, fazla kod program kastirir ama ben cogu önlemi aldim, bilgi ve yorumlarin için teşekkürler 😉

Teşekkürler 🙂

Hayırlı satışlar

Kubilay işinde ustadır en iyi şekilde işini yapar 🙂 fiyatlar uygun başarılar kubilay 🙂

olay gelsin iyi satışlar

iyi satışlar öncelikle. kubilayın bilgisinin çoğu kişide olmadığına eminim. php bilgisinin çok üst seviyede olduğunu kendi gözlerimle gördüm 🙂 kendisine başırılar dilerim.

iyi satışlar öncelikle. kubilayın bilgisinin çoğu kişide olmadığına eminim. php bilgisinin çok üst seviyede olduğunu kendi gözlerimle gördüm 🙂 kendisine başırılar dilerim.

Teşekkürler güzel yorumun için 🙂 Sende iyi bir grafiker olma hırsı var, inşallah istediğin yerlere gelirsin 🙂

Hayırlı satışlar

Teşekkürler 🙂

olay gelsin iyi satışlar

Teşekkürler 🙂

Kubilay işinde ustadır en iyi şekilde işini yapar 🙂 fiyatlar uygun başarılar kubilay 🙂

Teşekkürler 🙂

komik üstüne düştüğünde yapılacak bişey değilmi bu nedir bu dükkan kirası gibi saçma sapan 😛

Thankss

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam