Puan Sistemli Pus[1299]

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrueeL

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Selamunaleyküm KO-FOX Ailesi.

Puan Sistemini Kendim yapmış oldugum pus'u satışa sunmak istedim.

Pus'un Mantıgı(Puan Sistemi):

1-Power up storeden herhangi bir item alırken itemin verdiği puan otomatik olarak User itemi cektiği an Puan Bakiyesine itemin verdiği puan eklenir.

2-User'in Puanına bakılarak Puan ile satılan bir itemi Userin puan bakiyesi sql baglantı ile kontrol ederek Aynı Şekilde itemi çeker.(Puan Miktarı Düşer-Cash Miktarı Sabit Kalır)

3-Admin'in vereceği cash miktarına bağlı olarak puanda bonus olarak verilebilir.

4-Pus'u Satın Alırken İsteğe bağlı olarak tema değiştirilebilir(Kendim Yapıcam-Ücretsiz Şekilde Tabi🙂)

0kb1Y8.jpg

PUS Fiyatı : 200 TL

5.Güncelleme olarak herşey bizzat tarafımdan yapılıp satış alan kişiye güncelleme oldugu zaman kurulumu yapılıp verilcektir.

Yakındaki Güncellemeler:

1.Pus Admin Paneli.(Cash SatınA. İstekleri-User Cash Yüklemesi-Onaylanması.(Otomatik Cash Miktarına göre bonus puan verilcek)

2.Paypal Entegre Sistemi.

Teşekkürler.

[Kusura bakmayın ama ortada bir emek var ve ben bu emeğe saygısızlık yapamam.

Pus Alt yapısı tamamen Zagor'a aittir(İmg-Kodlama).

(Zagor'un yaptıgı pusumu satıyosunuz demeyin satışı alan arkadaş anlıcaktır ASIL(ÖNEMLİ)Alt Yapının değiştiğini farkını görücektir.🙂)

Teşekkürler ZAGOR.]

İletişim:

Mail : [email protected]

Kod:
[URL="http://www.ko-fox.com/alim-amp-satim/4171-alim-amp-satim-bolumu-ve-kurallar.html"]http://www.ko-fox.com/alim-amp-satim/4171-alim-amp-satim-bolumu-ve-kurallar.html[/URL]

Cevap: Puan Sistemli Pus[1299]

Hayırlı satışlar haluk

hayırlı satışlar

Güzel bir şeye benziyor

Çok Teşekkür Ediyorum Hepinize 🙂 Saolun

Güncelleme:

* Admin Paneli Eklendi.(Sade Bir şekilde basit bir paneldir.İtem Ekleme-Pus Kontrolü-Ödeme Bildirim Listesi-Banka Hesapları-Cash Paketleri Listesi-Cash Yükleme İstekleri)

* Pus Ana Menuye User Kontrol Paneli Eklendi.(Yöneticiye Ticket Sistemi-Yönetici Banka Hesapları-Para Ödeme Bildirimi-Cash Yükleme Paneli)

güzel çalişma , allah hayirli satişlar nasip etsin..

Önemli değil,

Tasarım pek hoş değil açıkcası ancak geliştirebilirsin neden olmasın. Birde gözüme bişey takıldı hep ekliyim diyodum ingilizce türkçe seçeneği ekleyebilirsin. Admin panel olarak seven panelin admin panelide uyumludur bu arada o pusa ancak gift vb eklediğinden dolayı yine emek vermişsindir.

Birde Sql inject koruması olarak ne kullanıyorsun şuanda bu pusta? Fiyat gayet uygun görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam