- Reaction score
- 0
Selamunaleyküm KO-FOX Ailesi.
Puan Sistemini Kendim yapmış oldugum pus'u satışa sunmak istedim.
Pus'un Mantıgı(Puan Sistemi):
1-Power up storeden herhangi bir item alırken itemin verdiği puan otomatik olarak User itemi cektiği an Puan Bakiyesine itemin verdiği puan eklenir.
2-User'in Puanına bakılarak Puan ile satılan bir itemi Userin puan bakiyesi sql baglantı ile kontrol ederek Aynı Şekilde itemi çeker.(Puan Miktarı Düşer-Cash Miktarı Sabit Kalır)
3-Admin'in vereceği cash miktarına bağlı olarak puanda bonus olarak verilebilir.
4-Pus'u Satın Alırken İsteğe bağlı olarak tema değiştirilebilir(Kendim Yapıcam-Ücretsiz Şekilde Tabi🙂)
PUS Fiyatı : 200 TL
5.Güncelleme olarak herşey bizzat tarafımdan yapılıp satış alan kişiye güncelleme oldugu zaman kurulumu yapılıp verilcektir.
Yakındaki Güncellemeler:
1.Pus Admin Paneli.(Cash SatınA. İstekleri-User Cash Yüklemesi-Onaylanması.(Otomatik Cash Miktarına göre bonus puan verilcek)
2.Paypal Entegre Sistemi.
Teşekkürler.
[Kusura bakmayın ama ortada bir emek var ve ben bu emeğe saygısızlık yapamam.
Pus Alt yapısı tamamen Zagor'a aittir(İmg-Kodlama).
(Zagor'un yaptıgı pusumu satıyosunuz demeyin satışı alan arkadaş anlıcaktır ASIL(ÖNEMLİ)Alt Yapının değiştiğini farkını görücektir.🙂)
Teşekkürler ZAGOR.]
İletişim:
Mail : [email protected]
Puan Sistemini Kendim yapmış oldugum pus'u satışa sunmak istedim.
Pus'un Mantıgı(Puan Sistemi):
1-Power up storeden herhangi bir item alırken itemin verdiği puan otomatik olarak User itemi cektiği an Puan Bakiyesine itemin verdiği puan eklenir.
2-User'in Puanına bakılarak Puan ile satılan bir itemi Userin puan bakiyesi sql baglantı ile kontrol ederek Aynı Şekilde itemi çeker.(Puan Miktarı Düşer-Cash Miktarı Sabit Kalır)
3-Admin'in vereceği cash miktarına bağlı olarak puanda bonus olarak verilebilir.
4-Pus'u Satın Alırken İsteğe bağlı olarak tema değiştirilebilir(Kendim Yapıcam-Ücretsiz Şekilde Tabi🙂)

PUS Fiyatı : 200 TL
5.Güncelleme olarak herşey bizzat tarafımdan yapılıp satış alan kişiye güncelleme oldugu zaman kurulumu yapılıp verilcektir.
Yakındaki Güncellemeler:
1.Pus Admin Paneli.(Cash SatınA. İstekleri-User Cash Yüklemesi-Onaylanması.(Otomatik Cash Miktarına göre bonus puan verilcek)
2.Paypal Entegre Sistemi.
Teşekkürler.
[Kusura bakmayın ama ortada bir emek var ve ben bu emeğe saygısızlık yapamam.
Pus Alt yapısı tamamen Zagor'a aittir(İmg-Kodlama).
(Zagor'un yaptıgı pusumu satıyosunuz demeyin satışı alan arkadaş anlıcaktır ASIL(ÖNEMLİ)Alt Yapının değiştiğini farkını görücektir.🙂)
Teşekkürler ZAGOR.]
İletişim:
Mail : [email protected]
Kod:
[URL="http://www.ko-fox.com/alim-amp-satim/4171-alim-amp-satim-bolumu-ve-kurallar.html"]http://www.ko-fox.com/alim-amp-satim/4171-alim-amp-satim-bolumu-ve-kurallar.html[/URL]