Moko KO | PK SERVER | + 10 İTEM + 5 TAKI | UZUN ÖMÜRLÜ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DARBELAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel kalsınn

---------- Yorum eklendi 21:39'da ---------- Önceki yorum 21:26'da ----------

Güncelllllllllllllllllllllll

bilmiyorduk öğrenmiş olduk hemen cellallenme😉

---------- Yorum eklendi 22:18'da ---------- Önceki yorum 22:17'da ----------

Şerefsizliğin Lüzumu Yok Dunku Bebe Gelip Burada Ahkam Kesemezsin Git Kumda Oyna

Ulan göt kavarası kimdir dün ki bebe ********lik yapan sensin admine mod'a yaranmak için ajanlık yapma forumun içinde dalgana bak kumdan kale'de yaparım sıkıntı yok.

bilmiyorduk öğrenmiş olduk hemen cellallenme😉

---------- Yorum eklendi 22:18'da ---------- Önceki yorum 22:17'da ----------

Ulan göt kavarası kimdir dün ki bebe ********lik yapan sensin admine mod'a yaranmak için ajanlık yapma forumun içinde dalgana bak kumdan kale'de yaparım sıkıntı yok.

Lan gerizekalı salak Benım kımseye yaranmaya nıyetım yok ben hergun bu forumdayım yaptıgın yanlısı yuzune vurunca kıvırmanın ne luzumu var ?

Lan gerizekalı salak Benım kımseye yaranmaya nıyetım yok ben hergun bu forumdayım yaptıgın yanlısı yuzune vurunca kıvırmanın ne luzumu var ?

Kim kıwırıyormus ? Sana girip çıkan ne bana bi söyle dalgama bakıyorum konuma engel olma bırak yöneticiler yapsın görevini bana icraatını göster dün ki bebe diyorsun ya hani bize [email protected] gel ben sana göstericem icraatı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam