Moko KO | PK SERVER | + 10 İTEM + 5 TAKI | UZUN ÖMÜRLÜ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DARBELAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim kıwırıyormus ? Sana girip çıkan ne bana bi söyle dalgama bakıyorum konuma engel olma bırak yöneticiler yapsın görevini bana icraatını göster dün ki bebe diyorsun ya hani bize [email protected] gel ben sana göstericem icraatı.

Bana girip cıkan ne bılıyor musun ? Senın Laf Kırlıgını Cekmek istemıyorum anladın mı bebe ? Konu Kirliliği Yaratmanın Luzumu Yok anladık yarımyamalak bır server acmıssın onu reklam yapmaya calısıyorsun herkes her zaman gorsun ıstıyorsan reklam alacaksın adam gıbı ondan sonra sana laf eden olursa konusacaksın msn ekledım kabul et de gorelım boyunun ölçüsünü

Bana girip cıkan ne bılıyor musun ? Senın Laf Kırlıgını Cekmek istemıyorum anladın mı bebe ? Konu Kirliliği Yaratmanın Luzumu Yok anladık yarımyamalak bır server acmıssın onu reklam yapmaya calısıyorsun herkes her zaman gorsun ıstıyorsan reklam alacaksın adam gıbı ondan sonra sana laf eden olursa konusacaksın msn ekledım kabul et de gorelım boyunun ölçüsünü

yaz bakim msn adresini erkek

544444_3808087078260_2146927559_n.jpg

bu tiplemi benimle dans etmeyi düşünüyosun ? ulan almısım karsıma 17 yasında bebeyi konusuyorum yürü git işine.

544444_3808087078260_2146927559_n.jpg

bu tiplemi benimle dans etmeyi düşünüyosun ? ulan almısım karsıma 17 yasında bebeyi konusuyorum yürü git işine.

Ben Kimseden Kendim Saklamam Bilader Olduğum Gibiyim Yaş Konusuna Gelince Sen Daha Karşındaki İnsanın Kım Oldugunu Bıle Tahmın Edemeyecek Yaştasın Belli Ergen Bebe

güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam