GmR Game | [ BOSNA ] +1500 User ve Tam Teknik Destek ile Sizlerle !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkkuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: GmR Game | gmrgame.com | Türkiye'de İlk | Farm Server [v19] Yakında Sizlerle !!!

Arkadaşlarla sabırsızlıkla bekliyoruz umarım hak ettiğiniz başlangıca ulaşırsınız.

Cevap: GmR Game | gmrgame.com | Türkiye'de İlk | Farm Server [v19] Yakında Sizlerle !!!

Bilgi verin bareee

Konumuz güncellenmiştir.

Cevap: GmR Game | gmrgame.com | Türkiye'de İlk | Farm Server[v19] 8 Haziran Saat 19:00 !!

Questler 250 kill yerine 80-100 kill olsa daha iyi olur diye düşünüyorum zira çok bunaltıyor.

Cevap: GmR Game | gmrgame.com | Türkiye'de İlk | Farm Server[v19] 8 Haziran Saat 19:00 !!

Öncelikle amacım sunucuyu baltalamak değil.

Server özellikleri güzel fakat 83 olmak için 8 milyar exp yazmışsınız. 10 sene önceydi exp farm yapanlar. 80 milyon exp bile fazla gelirken burada milyarlardan bahsediliyor...

Level 100 olsan ne olacak elinde sword breaker ile gezince? ben myko adminlerini anlamıyorum ya. exp kasmaya yöneltmek nedir? Burada oynayacak insanların geneli EXP yüzünden usko oynamayanlar. 1 hafta bilemedin 2 hafta yaratık kestirirsiniz. Sonrasında benim gibiler el sallar gider. Private server oynayan şahsın zaten yeterince tecrübesi vardır. İtem farm şeklinde olsa daha sürükleyici olmaz mı?

Kaç tane myko server gördünüz DB sıfırlamayan ve hala kalabalık olan?

Zaten private server açıyorsun bu kadar baymayın insanı. 3 kat exp demişsiniz de 62'den sonra aldığın exp yarı yarıya azalıyor. insaf edin biraz 15k-20k exp alarak kaç yılda max level yapmayı amaçlıyorsunuz ki bizi? robot değiliz nihayetinde. okçular macrosunu kurar oynar, ya diğerleri? çalışanı var, okuyanı var bunlar diğerlerini nasıl yakalar? kendi zevkinize göre yaptığınız sürece myko server'lar her zaman ki gibi 2-3 ay yaşıyor. sonra da yeni server açıp yine milleti soyuyor o da olmadi DB sıfırlanıyor.

Sadece exp kolay/itemi zor bir sunucu yapsanız şuan farmdan kaçan herkesi hazırda bekletirsiniz. Anket düzenleyip oyunu oynayacak olanların fikrini de alabilirsiniz exp konusunda. Önünüzdeki en büyük engel bu.

Ben exp tablosunu gördükten sonra hiç başlamadan biraktim sunucuyu, kaldı ki usko 70 level açınca orayı da bırakmıştım. burada neden 83'e zorlayım?

Söylediğim gibi, oyunu oynayacak olan insanların fikri sizinkinden daha önemli. Anket yaparak şekillendirebilirsiniz. Daha kolay bir exp tablosuyla benim gibi düşünenleri de kazanırsınız sanırım.

3x exp biraz az gibi geldi yine çok zor olacak sonuçta 82 level kasmamız gerekiyor, 5x yapmayı düşünürseniz güzel olur

İlk olarak sabırsızlıkla beklediğim bir sunucu olduğunu söyleyeyim. Ayrıca sunucu sahipleri bireysel değilde şirket düzeyinde çalıştığı için, veritabanı sıfırlaması, oyunu kapatma gibi bir durumu şuan için göze almadığını söylüyor. Bu sebeple ki experince puanları usko ile eşit fakat kasılmak daha kolay. Bana kalırsa Sexyko mantığı ile açılış yapsalar daha iyi olabilirdi.

çok güzel

Exp Oranları bence gayet iyi sadece uprage oranı cok yüksek.

Archer aktif değil mi?

Beklenen gün geldi. Bugün saat 19:00 'da GmR Game Sizlerle !!

tüm joblar orjinalliğiyle aktiftir.

Beklenen gün geldi. Bugün saat 19:00 'da GmR Game Sizlerle !!

tüm joblar orjinalliğiyle aktiftir.

Teşekkürler bekliyoruz. Umarım exp seviyesi oyuncularınızı tatmin eder, etmeyen bir sürü server gördüm ben tatmin olup devam etsem bile insanlar oyunu bırakınca haliyle bende bırakıyorum, en az 5x olması lazım exp oranının 🙂

Edit : Başka forumlarda da tanıtımlarınız olmuş onlarıda buldum, herkesin ortak dediği şey '' EXP oranları çok zor, aynı usko gibi '' bence server açılmadan bir düzenleme yapın cidden çok zor insanlar sıkılır sonuçta PVP. Biz usko'da o kadar zorlanıyorsakta usko olduğu için zorlanıyoruz.

daha açılışı yapamadınız 😀😀😀

emeğinize yazık pişman olursunuz ben tavsiye etmiyorum bilginiz olsun. ( bir bildiğim var. iyi düşünün )

Ins guzel server olucak

Aga her yeri ile buglu bir server launchersiz oyuna mı girme dersin . High class itemi low classla basma mı dersin . Upgrade de +2 de yanmamı dersin . Gemlerin bugu boss summon kağıdından 10 tane birden boss atmamı dersin . Abbys gemlerden Hell breaker gb atmamı dersin her birşey var. Çoğu uniqe itemler de + basılmıyor sıfırda kalmış 😀 hiç başlamayın . KinghtKingdom'a laf yapıyordum. böyle yerleri görünce adamlar harbiden işini biliyormuş meğerki 🙂

Aman diyim arkadaşlar hiç bulaşmayın. Ben böyle rezillik görmedim. EMEĞE HER TÜRLÜ YAZIK EDİLİR yazmaları bence daha doğal olur. Arkadaşımın dediği gibi +1 item +2 ye basılmadan yanıyo. Sword breaker ya deli oldum çıldırdım resmen +2 ye geçerken yandı. Upgrade oranları aynı değil daha da zor. Anvil buglu item basanlar bugla basıyo kendi emeğiyle basanlar posion basarken yakıyo daha birsürü şey. Sakın ama sakın girmeyin derim. Emeğinize yazık olur.

Cevap: GmR Game | gmrgame.com | Türkiye'de İlk | Farm Server[v19]+2000 Online User

61 level a kadar kastım arkadaşlarım sordu neden kasmıyorsun full set itemin var diye ( +7 chitin set , +7 helenid , dual foverin , judi belt vardı ) dedim server çok düzgün olsa emeğimin boşa gitmicek olduğunu bilsem kasardım ama itemleri yakıp oyunu sildim 😀 belliydi böyle olacağı ben uyarımı yapmıştım.. ilk sayfalara bakarsanız.

Tamamen sorunsuz he... umarım öyle olur v19xx lerin görev vs fixlemek oldukça zor 🙂

19xx server herkes açar sonuçta dosyaları mevcut önemli olan sorunsuz açılıyor mu 😀

Cevap: GmR Game | gmrgame.com | Türkiye'de İlk | Farm Server[v19]+2000 Online User

yazık oldu tam bir fiyasko

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam