Cevap: GmR Game | gmrgame.com | Türkiye'de İlk | Farm Server[v19] 8 Haziran Saat 19:00 !!
Öncelikle amacım sunucuyu baltalamak değil.
Server özellikleri güzel fakat 83 olmak için 8 milyar exp yazmışsınız. 10 sene önceydi exp farm yapanlar. 80 milyon exp bile fazla gelirken burada milyarlardan bahsediliyor...
Level 100 olsan ne olacak elinde sword breaker ile gezince? ben myko adminlerini anlamıyorum ya. exp kasmaya yöneltmek nedir? Burada oynayacak insanların geneli EXP yüzünden usko oynamayanlar. 1 hafta bilemedin 2 hafta yaratık kestirirsiniz. Sonrasında benim gibiler el sallar gider. Private server oynayan şahsın zaten yeterince tecrübesi vardır. İtem farm şeklinde olsa daha sürükleyici olmaz mı?
Kaç tane myko server gördünüz DB sıfırlamayan ve hala kalabalık olan?
Zaten private server açıyorsun bu kadar baymayın insanı. 3 kat exp demişsiniz de 62'den sonra aldığın exp yarı yarıya azalıyor. insaf edin biraz 15k-20k exp alarak kaç yılda max level yapmayı amaçlıyorsunuz ki bizi? robot değiliz nihayetinde. okçular macrosunu kurar oynar, ya diğerleri? çalışanı var, okuyanı var bunlar diğerlerini nasıl yakalar? kendi zevkinize göre yaptığınız sürece myko server'lar her zaman ki gibi 2-3 ay yaşıyor. sonra da yeni server açıp yine milleti soyuyor o da olmadi DB sıfırlanıyor.
Sadece exp kolay/itemi zor bir sunucu yapsanız şuan farmdan kaçan herkesi hazırda bekletirsiniz. Anket düzenleyip oyunu oynayacak olanların fikrini de alabilirsiniz exp konusunda. Önünüzdeki en büyük engel bu.
Ben exp tablosunu gördükten sonra hiç başlamadan biraktim sunucuyu, kaldı ki usko 70 level açınca orayı da bırakmıştım. burada neden 83'e zorlayım?
Söylediğim gibi, oyunu oynayacak olan insanların fikri sizinkinden daha önemli. Anket yaparak şekillendirebilirsiniz. Daha kolay bir exp tablosuyla benim gibi düşünenleri de kazanırsınız sanırım.