1
111Mutay
Guest
sen kendıne bak aq salaga konusmayı ogren annenide sen topla ben degil 😀
Türkçe dersi vermeye çalışan "gavata" bakın hele 😀 Hey yavrum bee klavye delikanlısı detected !
sen kendıne bak aq salaga konusmayı ogren annenide sen topla ben degil 😀
Senin o "pentegram" yazan parmaklarını teker teker götüne sokarım götoş, ağzını topla. Önce anneni E-5'ten topla sen, sonra millete laf atarsın.
hay senin nickini sik eyim a. q oğlu beş köşeli yıldızmış a. q masonmusun o. ç harbiden forum kaşar dolu a.q bu kadar olmaz yani nasıl buldunuz birbirinizi tambirp ich te bunun yalakası a .q bu nerde bişey yazsa o ib ne orda a.q yalaka p içi sakın beni bu kale ib ne sinin yandaşı sanmayın alakam yok onla onunda göt üne koyim ben bu 2 o. ç na uyuzum adalarında hayır yok a. q kırmançolarının ortam kaşarları a. q gö t oğlanları göt çü pezeve nkler
bu yorumu okuyupta beni banlamayanında a. q banlayanında a. q her halükarda amınıza koyim a. q kaşarları sizi
PENTEGRAM SEN ANANI GEL ÖNCE BENİM YANIMDAN Bİ AL ONDAN SONRA MİLLETİN ANASINA LAF AT A. Q TİPSİZ O. Ç SENİ GEÇ MİŞİNİ Sİ KEYİM SENİN PEZEVEN K
aynen hifi bu pentegram ***i bide ensar ***i forum *** olmuş ***** al sen 😀 pentegram mustafa anan o ismi vermiş ama 😀 neyse:d p i ç sin
---------- Yorum eklendi 17:39'da ---------- Önceki yorum 17:38'da ----------
pentegram açıklama yapıyorum mustafa *****n d124 ilişikisi var istersen sorabilirsin:🙂
Yaşınızı belli ediyorsunuz başka bişey değil , bu yorumları attıktan sonra hala forumda takılma zahmetin de bulunmazsınız inşallah.
Yani fake bi hesap açarsınız felan onla gelir kardeşim , abim diye muhattap olmaya kalkarsınız ondan dediydim 🙂
Bunu söylememin sebebi forum bilmem neyle dolmuş diye bi tabir kullanıyorsunuz , üyelik tarihine baktığımızda sizden daha önce bu forumda olduğumuz kanıtlayıcı , bizden sonra gelmeniz nedeyinle forumu o kullandığınız tabirle dolduran sizsiniz 🙂
Eğer hala laf dalaşına girmek istiyorsanız , yok efendim forum söyle böyle dolu tarzı konuşacaksınız öyle böyle insanlarla bi arada durmazsın , sana başka forum mu yok ? Git annenin takıldığı +18 Chat sitelerine gir daha yararlı olur senin için. Burda milleti dolandırarak para kazanmaktansa annenin yolundan git E-5'e cık ortalık or...pusu ol annen seni doyurabildiğine göre çok iyi para kazanıyor 😉
hay senin nickini sik eyim a. q oğlu beş köşeli yıldızmış a. q masonmusun o. ç harbiden forum kaşar dolu a.q bu kadar olmaz yani nasıl buldunuz birbirinizi tambirp ich te bunun yalakası a .q bu nerde bişey yazsa o ib ne orda a.q yalaka p içi sakın beni bu kale ib ne sinin yandaşı sanmayın alakam yok onla onunda göt üne koyim ben bu 2 o. ç na uyuzum adalarında hayır yok a. q kırmançolarının ortam kaşarları a. q gö t oğlanları göt çü pezeve nkler
bu yorumu okuyupta beni banlamayanında a. q banlayanında a. q her halükarda amınıza koyim a. q kaşarları sizi
PENTEGRAM SEN ANANI GEL ÖNCE BENİM YANIMDAN Bİ AL ONDAN SONRA MİLLETİN ANASINA LAF AT A. Q TİPSİZ O. Ç SENİ GEÇ MİŞİNİ Sİ KEYİM SENİN PEZEVEN K
aynen hifi bu pentegram ***i bide ensar ***i forum *** olmuş ***** al sen 😀 pentegram mustafa anan o ismi vermiş ama 😀 neyse:d p i ç sin
---------- Yorum eklendi 17:39'da ---------- Önceki yorum 17:38'da ----------
pentegram açıklama yapıyorum mustafa *****n d124 ilişikisi var istersen sorabilirsin:🙂
bekleıyorum istanbulda olan varsa gelsin bacısına kadar sikerim mason senınde aq koyarım çakal seni ist daysan soyle bana