BotnetEngelli Sunucular %100 1 Gb 40 TL Saldırı Alırsa Para İade KaleSunucum.com

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin o "pentegram" yazan parmaklarını teker teker götüne sokarım götoş, ağzını topla. Önce anneni E-5'ten topla sen, sonra millete laf atarsın.

hay senin nickini sik eyim a. q oğlu beş köşeli yıldızmış a. q masonmusun o. ç harbiden forum kaşar dolu a.q bu kadar olmaz yani nasıl buldunuz birbirinizi tambirp ich te bunun yalakası a .q bu nerde bişey yazsa o ib ne orda a.q yalaka p içi sakın beni bu kale ib ne sinin yandaşı sanmayın alakam yok onla onunda göt üne koyim ben bu 2 o. ç na uyuzum adalarında hayır yok a. q kırmançolarının ortam kaşarları a. q gö t oğlanları göt çü pezeve nkler

bu yorumu okuyupta beni banlamayanında a. q banlayanında a. q her halükarda amınıza koyim a. q kaşarları sizi

PENTEGRAM SEN ANANI GEL ÖNCE BENİM YANIMDAN Bİ AL ONDAN SONRA MİLLETİN ANASINA LAF AT A. Q TİPSİZ O. Ç SENİ GEÇ MİŞİNİ Sİ KEYİM SENİN PEZEVEN K

aynen hifi bu pentegram ***i bide ensar ***i forum *** olmuş ***** al sen 😀 pentegram mustafa anan o ismi vermiş ama 😀 neyse:d p i ç sin

---------- Yorum eklendi 17:39'da ---------- Önceki yorum 17:38'da ----------

pentegram açıklama yapıyorum mustafa *****n d124 ilişikisi var istersen sorabilirsin:🙂

hay senin nickini sik eyim a. q oğlu beş köşeli yıldızmış a. q masonmusun o. ç harbiden forum kaşar dolu a.q bu kadar olmaz yani nasıl buldunuz birbirinizi tambirp ich te bunun yalakası a .q bu nerde bişey yazsa o ib ne orda a.q yalaka p içi sakın beni bu kale ib ne sinin yandaşı sanmayın alakam yok onla onunda göt üne koyim ben bu 2 o. ç na uyuzum adalarında hayır yok a. q kırmançolarının ortam kaşarları a. q gö t oğlanları göt çü pezeve nkler

bu yorumu okuyupta beni banlamayanında a. q banlayanında a. q her halükarda amınıza koyim a. q kaşarları sizi

PENTEGRAM SEN ANANI GEL ÖNCE BENİM YANIMDAN Bİ AL ONDAN SONRA MİLLETİN ANASINA LAF AT A. Q TİPSİZ O. Ç SENİ GEÇ MİŞİNİ Sİ KEYİM SENİN PEZEVEN K

aynen hifi bu pentegram ***i bide ensar ***i forum *** olmuş ***** al sen 😀 pentegram mustafa anan o ismi vermiş ama 😀 neyse:d p i ç sin

pentegram açıklama yapıyorum mustafa *****n d124 ilişikisi var istersen sorabilirsin:🙂

Yaşınızı belli ediyorsunuz başka bişey değil , bu yorumları attıktan sonra hala forumda takılma zahmetin de bulunmazsınız inşallah.

Yani fake bi hesap açarsınız felan onla gelir kardeşim , abim diye muhattap olmaya kalkarsınız ondan dediydim 🙂

Bunu söylememin sebebi forum bilmem neyle dolmuş diye bi tabir kullanıyorsunuz , üyelik tarihine baktığımızda sizden daha önce bu forumda olduğumuz kanıtlayıcı , bizden sonra gelmeniz nedeyinle forumu o kullandığınız tabirle dolduran sizsiniz 🙂

Eğer hala laf dalaşına girmek istiyorsanız , yok efendim forum söyle böyle dolu tarzı konuşacaksınız öyle böyle insanlarla bi arada durmazsın , sana başka forum mu yok ? Git annenin takıldığı +18 Chat sitelerine gir daha yararlı olur senin için. Burda milleti dolandırarak para kazanmaktansa annenin yolundan git E-5'e cık ortalık or...pusu ol annen seni doyurabildiğine göre çok iyi para kazanıyor 😉

Yaşınızı belli ediyorsunuz başka bişey değil , bu yorumları attıktan sonra hala forumda takılma zahmetin de bulunmazsınız inşallah.

Yani fake bi hesap açarsınız felan onla gelir kardeşim , abim diye muhattap olmaya kalkarsınız ondan dediydim 🙂

Bunu söylememin sebebi forum bilmem neyle dolmuş diye bi tabir kullanıyorsunuz , üyelik tarihine baktığımızda sizden daha önce bu forumda olduğumuz kanıtlayıcı , bizden sonra gelmeniz nedeyinle forumu o kullandığınız tabirle dolduran sizsiniz 🙂

Eğer hala laf dalaşına girmek istiyorsanız , yok efendim forum söyle böyle dolu tarzı konuşacaksınız öyle böyle insanlarla bi arada durmazsın , sana başka forum mu yok ? Git annenin takıldığı +18 Chat sitelerine gir daha yararlı olur senin için. Burda milleti dolandırarak para kazanmaktansa annenin yolundan git E-5'e cık ortalık or...pusu ol annen seni doyurabildiğine göre çok iyi para kazanıyor 😉

bak sen pi ç konuştu yaş yazıyla anlaşılmaz a. q oğlu petrgrammıdır ne ya r rak sa onun yalakası olduğun artık benim gözümde kesinlik kazandı sen çok iyi biliyon bu işleri ana n çok takılıyo heralde chat sitelerinde oros puların iyi para kazandığını söylüyon demekki ana n iyi para kaldırıyo banada yolla bi ara bak üyelik tarihim yeni ama sen o kadar kaşar bi adamsın ki seni çok eskiden tanımaya gerek yok zaten her şeyin oratada zaten ben bu forumda takılmıyom sizin gibi o. ç larını kayıyom burda E-5 anan orda takılıyo heralde gizliden adres veriyon ana mı si kin para kazndırın bana diye bu forumda 2 tane kral o. ç var 1. sen 2. pentagram neden başkasına küfür etmiyomda size ediyom kendine bi sor bunu aslında sormana gerek yok zaten ortada kaşar olduğun sen gayet iyi biliyon zaten bu forumda bu güne kadar takılmanın seni sik tir etmemelerinin sebebide neronun ne kadar kral bi adam olduğu neroya yalakalık çekmiyom senin gibi bu sözlerle sen şimdi dersin yalaka diye ama ben onun hiç bi yavşaklığını görmediğim için söyluyom

HE UNUTMADAN SÖYLEYİM KALEDENEN ELEMANLA HİÇ Bİ ALAKAM YOK BENİM DERDİM BU 2 Pİ Ç LE

BUNLARI SÖYLEYEN SADECE BEN DEĞİLİM HATIRLARSAN CHATTE SENLE TARTIŞIRKEN DİĞER ARKADAŞLARDA SANA AYNI MUAMELEYİ ÇEKMİŞLERDİ NE ÇABUK UNUTTUN A. Q İB NESİ SENİ

Ulan pörsümüş amcığın feryatları, ilk önce TÜRKÇE öğrenin, ondan sonra sağa sola sataşın. MASONUM LAN VARMI AMCIK. 5 köşeli yıldızın 5 köşesinde ayrı pozisyonlarda kayarım sana, fantazi nasıl kurulur, küfür nasıl edilir öğrenirsin.

Klavye delikanlıları, sizleri caddelerde, reelde de görmek isteriz. Sanaldan küfür etmesi, laf söylemesi ne güzel değil mi? Sokakta görseniz abi çekeceğiniz insanlara laf atmayın.

Ula Nuriş Ben Bu Lafların Altında KALCAMA Traktörün Altında Kalrıım Daha İYİ

Sen Bırak Bu İşleri Dewam ETTİKCE Adın Damgalı 1 KERE

Yeni Adınıda Haydar Koymussun Koptum Xd

bekleıyorum istanbulda olan varsa gelsin bacısına kadar sikerim mason senınde aq koyarım çakal seni ist daysan soyle bana

OĞLUM, kocanla nasıl konuşuyorsun sen bölemi öğrettim ben sana ?

bekleıyorum istanbulda olan varsa gelsin bacısına kadar sikerim mason senınde aq koyarım çakal seni ist daysan soyle bana

Sen yavaş koy biraz, seni 45'lik bar niyetine kaldırır indirir, üstüne kum torbası niyetine kullanırım, hastane masraflarını devlet bütçesi karşılayamaz. Sen ilk önce kendi bacını bi genelevden kurtar, forumda kalaylamayan yok maaşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam