YomMoO 1890 1960 Project

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YomMoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YomMoO

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar .

Uzun Suredır Baktıgım Uzere Herkez 18xx 19xx Sorunlarından Yakınıyor Ve Yardımcı Olacak Arkadaslar Bulamıyorlar Veya Sorunsuz Sourceler Bulamamaklardadır .

Ve De Debug Yapmayı Bılmeyen Arkadaslar Var Egolarımı Yıkıp Karar Verdıkten Sonra Dusundumku Vu 18xx , 19xx Gelıstırmek Icın Herkezın Elınde Fıx Bır Fıles Olabılmesı Icın Bır Bedava Sitemde Hesab Acıp Sorunsuz Source Kodları Paylasmayı Ve Proje Bıtımı Sonunda Sorunsuz Fıles Ve Database Paylasmayı Dusunmekteyım Artık Bu Projelerın Gelısmesını Dusunmekteyım .

Fazla Bekletmemek İçin Domaın +Hostu Sonradan Almaya Karar Verdık .

Belırlı Aralıklar Ve Istekler Uzerıne Paylaşacagım .

Site : EDİT REKLAM YAPMAK YASATIR ![/COLOR]

Aynen ya tam manada adam gibi sorunsuz bir db files bulamadık.

Cevap: YomMoO 1890 1960 Project

Arkadaşlar Konu Duzenlenecektır Sıze Bır WebSıtesı Uzerınden Yardım Edecegım Sıte Olusturuyorum Suan

Konu duzenlendı . Bilginize

Bı Surelıgıne Buradayız Ilk Paylasım Geldı .

Source ile files yapmayı bilmiyoruz üstad direk files paylaşırmısın

Sitenizdeki gereksiz reklamları kaldırınız veya düzenleyiniz... Aksi taktirde konunuz projeden kaldırılacaktır.

Başarılı Çalışma...

Reklamlar benım ıle alaklı degıldır domaın ucretsız oldugundan kaynaklanmaktadır yakında ucretlı domaıne gececegım orada rekalm vbb durumlar karsılasılmaya uyarı ıcın tesekkurler

Projeyi github Geliştirmeni İsterdim.. Projeye Bağzı eklemeler yapmak isteyenlerde olur.

Suanda Doamın Icın Bır Ad Dusunmekteyız . Ve Projeyı Duyurmakta Yardımcı Olacak Arkadas Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam