XirTR # Photo Album - Görsel Şölen...

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

XirTR

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
6
Web sitesi
www.korsanfan.com
XirTR # Photo Album

Görsel Şölen...

Kısaca :

Albüm e fotoğraflar eklenip kutucuklar içerisine bilgilendirmeler eklenerek görsel bir bilgilendirme veya tanıtım sağlanabiliyor... Panele eklenti olarak geliştireceğim bu albüm örneğin servere eklenen yeniliklerin fotoğraf ile tanıtımı konusunda görsel bir imkan sağlayacak...

-Nasıl Düzenlerim ?

-index.html'i notepad ile açarak içerisinde yeşil yazılarla belirtilmiş konumları düzenleyip kendinize göre hazırlayabilirsiniz...

-Yeşil yazıların dışında kalan kısım şifrelenmiş olduğu için ayarlamak oldukça kolay olacaktır...
-- Fotoğrafları images klasöründen değiştirebilirsiniz.

-- Fotoğrafları boyutları fark etmez otomatik boyutlandırır ve konumlandırır.

-- Fotoğraflar standart olarak jpg dir eğer farklı bir format eklerseniz index'den düzenleyebilirsiniz.

Özelliği : Farenizin tekerinin aşağı yukarı çevirerek fotoğraflar arası geçiş yapabilirsiniz.

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

Rar Pass : neronline

Hazırlayıp Açşaydın?

Sürekli güncel tutarım ya sadece hit kontrol edebilmek için dosya.tc ye yükledim

Beğendim şahsen biraz değişiklikle cok Prof bişi olabilir

basit bir galeri scripti ancak emek vermişsin teşekkürler. bu arada dil kodlamasını iso-8859-9 yapın

güzele benziyo deneyelım bakalım 🙂

güzele benziyor bakalım

asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd

tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

teşşekürler

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam