VPS BİLGİSİ OLAN İÇERİ GELSİN

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezgin12

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
VPSDEN SERVER KURDUM VPS DEN OYUNA GİREBİLİYORUM DIŞARI IP NASIL VERİCEM BİLMİYORUM BİLENLER YARDIM EDERSE SEVİNİRİM

Cevap: VPS BİLGİSİ OLAN İÇERİ GELSİN

Vps derken kendi pc'inden bahsediyorsun sanırım 🙂 bazı portları dışarıya açman lazım haberleşme olması için. bunu kolayca modemden dmz aç kapat seçeneğini aç yaparsan basit şekilde halledebilirsin. tabi bu vps ise zaten dışarıya portlar açıktır.

VPS uzak masaüstü yani kendi bilgisayarım degil onlarda dısarıya ıp vermiyolar ayarı ama yapamıyorum çok bi bilgim olmadıgı için o yuzden biri anlatsa iyi olur mesela amazon.comdan aldım ben vps i ama dışarı ıp göndermeyi beceremedim sv kurdumda başkası giremiyo 🙂 🙂 🙂 🙂

Dışarı ip göndermekten kastınız port açmak ise zaten makinanın portları açıktır. önemli olan portdur. ip değil portlar üzerinden haberleşme sağlanır. mesela game server 15001 portu üzerinden server-client şeklinde birbirlerine 0x3f tarzı bir paket gönderir felan filan senin yapman gerek birşey yok zaten sana modemin şifresini verip al bunun portlarını değitirebilirsin demezler zaten😀 büyük ihtimal ile yalnış işlem yapmışsındır. files olsun odbc ayarları olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam