- Reaction score
- 3
Öncelikle merheba,
v2'nin üzerine editlemiş olduğum v3 PK database'i sizlere sunmaktayım.Sorunsuz olması için gerçekten üzerinde çok uğraştım.Umarım beğenirsiniz
TANITIM VİDEOSU YAKINDA EKLENECEKTİR...
Not: Database version 1351 ve 1397 ile uyumludur.
--[Özellikler]--
#Oyuna 70 level olarak başlarsınız.10 tane worm kestikten sonra 80 olursunuz.
#Oyunda HP,AC,Sw sc,Atack sc,dex,str,int,mp,hp scleri scroll satıcısında 50m'e satilmaktadir.
#Bütün yaratiklarin droplari disable edilmiştir.Sadece wormden silver bar cıkartabilirsiniz.İtem kasma tamamen national pointe gore olmaktadir.
#Bütün skiller eşit ve sorunsuz çalişmaktadir.
#Kulelerin damageleri özel olarak ayarlanmiştir.
#Oyun içi ncs eklidir.
#Krallık seçimleri sorunsuzdur.
#Grade sistemi usko gibidir.Ancak, örn:g1 olmak için 720 k np isterken 360 k ister ve g1 olur.
#Savaşta ata binme ve karşı ırkı basma sorunsuzdur.
#Usko anti defler eklidir.(rogue dd+7 15 verir misal...)
#+8'e kadar Upgrade %100'dür.+9 ve +10 disable edilmiştir.
#Armor ve Silah satıcısı bulunmaktadir.2-3 m karşılıgı İron İmpact+8,Totemic Spear+8,Paper Set+8 gibi itemleri alabilirsiniz.
#Anvil Rebirth Sistem bulunmaktadir.Usko gibi yanip sonme olmasada +1,+5,+11'de farkli parlaklıklar bulunmaktadir.
#Başlangiç itemleri +8 high class item ve +0 unique takıdır.
#Valkyrie,bahamut ve grphon özel olarak editlenmiştir.Abarti bir özelliği yoktur.Shell+8 ile ayni defance sahip olup set olarak +300 HP vermektedir.
--[Yeni Özellikler]--
#Usko skill efectleri eklenmiştir.
#Dragon Shell+8 set'i +50 def ve 25'şer resist vermektedir.
#Bi-frost,forgetten temple,dragon shell,valkyrie,bahamut ve grphon gibi itemler eklidir.Maradonda ekli olan İtem Satici'sindan National Point karşılıgı itemleri alabilirsiniz.
#Krowaz itemleri tamamen oyuna entegre edilmiştir.Anvil rebirte upgrade olmakla beraber 3 farklı parlaklıga sahiptir.
#3000 hp,400ac ve undy scroll sorunsuz calismaktadir.
#Bosslarin atacklari,defansları ve hpleri usko'ya göre ayarlanmiştir.Cz'de cıkan bosslari solo kesmek mümkün değildir.
#Oyun np üzerine kuruldugu için bosslara belirli miktarda np eklenmiştir.
#Usko NPC sembolleri eklenmiştir.
-[Resimler]-
Dowload Db=http://www.gamefront.com/files/21704133
Client dowload=http://www.gamefront.com/files/21704262
---------- Yorum eklendi 11:16'da ---------- Önceki yorum 11:13'da ----------
Para karşılığı satıyolardı buldum getirdim sorun cıkarsa iletişim [email protected]
Burdan bana ulaşa bilirsiniz
v2'nin üzerine editlemiş olduğum v3 PK database'i sizlere sunmaktayım.Sorunsuz olması için gerçekten üzerinde çok uğraştım.Umarım beğenirsiniz
TANITIM VİDEOSU YAKINDA EKLENECEKTİR...
Not: Database version 1351 ve 1397 ile uyumludur.
--[Özellikler]--
#Oyuna 70 level olarak başlarsınız.10 tane worm kestikten sonra 80 olursunuz.
#Oyunda HP,AC,Sw sc,Atack sc,dex,str,int,mp,hp scleri scroll satıcısında 50m'e satilmaktadir.
#Bütün yaratiklarin droplari disable edilmiştir.Sadece wormden silver bar cıkartabilirsiniz.İtem kasma tamamen national pointe gore olmaktadir.
#Bütün skiller eşit ve sorunsuz çalişmaktadir.
#Kulelerin damageleri özel olarak ayarlanmiştir.
#Oyun içi ncs eklidir.
#Krallık seçimleri sorunsuzdur.
#Grade sistemi usko gibidir.Ancak, örn:g1 olmak için 720 k np isterken 360 k ister ve g1 olur.
#Savaşta ata binme ve karşı ırkı basma sorunsuzdur.
#Usko anti defler eklidir.(rogue dd+7 15 verir misal...)
#+8'e kadar Upgrade %100'dür.+9 ve +10 disable edilmiştir.
#Armor ve Silah satıcısı bulunmaktadir.2-3 m karşılıgı İron İmpact+8,Totemic Spear+8,Paper Set+8 gibi itemleri alabilirsiniz.
#Anvil Rebirth Sistem bulunmaktadir.Usko gibi yanip sonme olmasada +1,+5,+11'de farkli parlaklıklar bulunmaktadir.
#Başlangiç itemleri +8 high class item ve +0 unique takıdır.
#Valkyrie,bahamut ve grphon özel olarak editlenmiştir.Abarti bir özelliği yoktur.Shell+8 ile ayni defance sahip olup set olarak +300 HP vermektedir.
--[Yeni Özellikler]--
#Usko skill efectleri eklenmiştir.
#Dragon Shell+8 set'i +50 def ve 25'şer resist vermektedir.
#Bi-frost,forgetten temple,dragon shell,valkyrie,bahamut ve grphon gibi itemler eklidir.Maradonda ekli olan İtem Satici'sindan National Point karşılıgı itemleri alabilirsiniz.
#Krowaz itemleri tamamen oyuna entegre edilmiştir.Anvil rebirte upgrade olmakla beraber 3 farklı parlaklıga sahiptir.
#3000 hp,400ac ve undy scroll sorunsuz calismaktadir.
#Bosslarin atacklari,defansları ve hpleri usko'ya göre ayarlanmiştir.Cz'de cıkan bosslari solo kesmek mümkün değildir.
#Oyun np üzerine kuruldugu için bosslara belirli miktarda np eklenmiştir.
#Usko NPC sembolleri eklenmiştir.
-[Resimler]-

Dowload Db=http://www.gamefront.com/files/21704133
Client dowload=http://www.gamefront.com/files/21704262
---------- Yorum eklendi 11:16'da ---------- Önceki yorum 11:13'da ----------
Para karşılığı satıyolardı buldum getirdim sorun cıkarsa iletişim [email protected]
Burdan bana ulaşa bilirsiniz