v21xx - v19xx Knight Online PvP Kiralık Server - Uygun Fiyatlara - Para İade Garantili - StdOWL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0sk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

0sk1

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Bir süre ara verdiğim, sonradaki tekrar başlayıp bitirdiğim projeyi çevredeki yüksek fiyatlar istinaden, uygun fiyatlara StdOWL aracılığı ile kiralamaya karar verdim, v21xx ve v19xx PvP kiralamak isteyen arkadaşlar oyun ile birlikte bug desteği, anti-hile ve ddos koruması da paketlerin içindedir.

Projeyi test etmek için XGame'e göz atabilirsiniz.

xGAME - Knight Online PvP Server

[video=youtube;8JaZWqbjD2w]https://www.youtube.com/watch?v=8JaZWqbjD2w[/video]

Pet konuşma sistemi, konuşmalar veritabanından ayarlanabilir;

4g2asi.jpg

* Border Defence War

* Chaos Dungeon

* Gemi Savaşı

* Kütük Savaşı

* Genie

* Juraid Mountain

* Lunar War-Dark Lunar War

* Achievement Sistemi

* USKO Power-up Store

* PET

oss50k.jpg

2mbn5v.jpg

2mcsvwk.jpg

14705654_1325480710827747_5385939135224755474_n.jpg

Oyun içerisinden görüntüler

jrzh2c.jpg

m8gpdc.jpg
1586zrc.jpg

219z5ns.jpg
333cx81.jpg
1ongyf.jpg
21kbhhh.jpg
2cheo8.jpg
xanfk.jpg
16278mg.jpg

xpn8kz.jpg
t5ta42.jpg
e8kens.jpg

908yee.jpg
v2uwx5.jpg
2rdhk7o.jpg

15hfqde.jpg

2h3csvq.jpg
wtwspx.jpg
2cs7vjo.jpg
2qa0dxs.jpg

sff2b5.jpg

1zc08cg.jpg

Teşekkürler

Cevap: v21xx - v19xx Knight Online PvP Kiralık Server - Uygun Fiyatlara - Para İade Garantili - StdO

Hayırlı satışlar pek muhabbetim olmasa da yaptığı işler çok büyük , iyi forumlar dilerim.

Cevap: v21xx - v19xx Knight Online PvP Kiralık Server - Uygun Fiyatlara - Para İade Garantili - StdO

hayırlı satışlar

X-game de ve yataganonline de çok uzun zaman oynadım ve hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Bol satışlar şimdiden

bug var diyo ama bugun oldugunu ispatlyamıyo :dull:

hadi diyelim bi acık bug vs var bunu adama normal yollarla anlatabilirdin :thinking:

pus ve db baglantısını ve calısma mantıgı nedir deseler acaba anlatabilirmisin :dull:

adam bi dosya yapmıs sunuma koymus ister satar ister bedava verir bu konuda sizi devamlı olarak rahatsız eden nedir orasını anlamadım tabiki elinizde daha iyisi varsa buyrub satısa cıkartın incelesin herkes..

bi satıs konusunda bile polemik yaratacak kadar kibirli noob olmanın dısında sanırım bu işlerle yakından uzaktan alakan yok o yuzden bu arkadasın yada baskalarının yaptıgı işlere bulasmak yerinee kendi işini ortaya koyup sempati alman gerekir boyle gereksiz yorumlar yaparak ona buna satasarak bilip bilmeden konusarak kendini kucuk dusurursun aklında bulunsun

:clapping::clapping:

Merhaba arkadaşlar,

Bir süre ara verdiğim, sonradaki tekrar başlayıp bitirdiğim projeyi çevredeki yüksek fiyatlar istinaden, uygun fiyatlara StdOWL aracılığı ile kiralamaya karar verdim, v21xx ve v19xx PvP kiralamak isteyen arkadaşlar oyun ile birlikte bug desteği, anti-hile ve ddos koruması da paketlerin içindedir.

Projeyi test etmek için XGame'e göz atabilirsiniz.

xGAME - Knight Online PvP Server

[video=youtube;8JaZWqbjD2w]https://www.youtube.com/watch?v=8JaZWqbjD2w[/video]

* Border Defence War

* Chaos Dungeon

* Gemi Savaşı

* Kütük Savaşı

* Genie

* Juraid Mountain

* Lunar War-Dark Lunar War

* Achievement Sistemi

* USKO Power-up Store

oss50k.jpg

2mbn5v.jpg

2mcsvwk.jpg

14705654_1325480710827747_5385939135224755474_n.jpg

Websitesi yakında aktif olacaktir, destek için,

dostum skype üzerinden malesef vermiş oldugun adres bulunamıyor canlı destek için ulaşacagım bir link varmı?

Mesaj ile ulaşıldı.

Özel msj bakarmisin?

İletişime geçildi, ilginiz için teşekkürler.

0sk1'nin açtığı her db de oynadım neredeyse çok güzel db ve fileslardır. Bu işte hata arayanlar eminim çamur atmak isteyenlerdir. Hayırlı satışlar.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler 🙂

Emeğinin karşılığını alırsın inşallah kardeşim. Başarılarının devamını dilerim.

Desteğiniz için teşekkürler 🙂

güzel server başarılar

satışlar devam ediyormu ?

HAYIRLI SATIŞLAR , İŞTE SENDEN BEKLENENDE BUYDU UMARIM KARŞILIĞINI ALIRSIN. PİYASADAKİ GÜVENİLİR TEK ADAM !

Farm sunucu için fiyat alabilir miyim ?

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam