Ben paylaşıcaktım da bazı 3 kurus para vermeden herşeyi bedavaya bekleyenler için paylaşmıyordum. (bkz . PVPTR ve dahası var)
2 Serverda vardı onlarda kalsın dedim ve ayrıca SOACS'ı yanında paylaşman daha güzel olmuş. PVP'yle ilgilenmiyorum artık fazla bunu sana da demiştim koray bu olaylardan sonra iyice boka sarmıştı zaten asosyale bağlamıştım çok uzun bi süre.
Aramızda ne geçmişse ben sildim herşeyi kendi açımdan kusura bakma kimin ne bok olduğunu bilmediğimizden herkesin bişeyler atıp tutmasından kaynaklandı diye düşünüyorum. Neyse uzatmayacağım paylaşman cidden iyi oldu.
Şunu da eklemeden geçmeyeyim bunlar ilk yaptığım kanatlardı şuankinde yeni çıkan effectli kanatlar ve bunların gelişmiş halleri mevcut. Daha dün format attığımdan bunuda Longturk(Emraha) söylemiştim bilgisayari yeni kurmaya başladım. Bayramdan sonra anca paylaşabilirim. Elimde ne var ne yokta paylaşmayı düşünüyorum. Konu anlatımı dahi yaparım yani. Kendi yaptığım
Nero(Tamer),Dawn(Mert),PENTAGRAM(Mustafa),EveryBodyFool(Faruk),WurucU(Gökhan) yardımlarıyla programlamaya başladım ve All in One tarzı bi editör yaptıydım onunda son şeylerini ekleyip paylaşıcam. Daha aklınıza gelemicek client tabanlı programlar yapmıştım o tarz şeyler işte. Programlamada buralara kadar gelmem de acayip yardım ettiler onlara da teşekkür ediyorum.
Paylaşımı yaptığı içinde koraya teşekkür ediyorum.