v1.886 NERONLINEWORLD VC6 Source Sorunlar ve Yapılması Gerekenler

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

DuMaNLaR

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar v1.886 nero kaynak dosyalarındaki eksiklikleri tek başlık altında toplayalım herkes bildiği sorunları maddeler halinde yazarsa sevinirim.

Bu şekilde yapılması gerekenler listesi oluşturalım. Tabi en temel sorunlardan daha gelişmiş sorunlara doğru olursa daha mantıklı olur

symbol sorunu var / ebenezer kapandıgı zaman symbol kayboluyor

top 5 symbol sorunu var / elmorad bayragı maradonda karus bölümdede görünüyor

Seeking Party Sorunu var / Liste Çince karışık Karakterlerle Görüntülüyor

bag1 bag2 / item koyulmuyor

Letter Sorunu Var / Letter Gönderilemiyor ve Alınamıyor

Krowaz Sorunu Var / Golden Mattock ile çalışırken senin çalıştıgını sadece sen görebiliyorsun diger kullanıcılar seni orda duruyor gibi görüyor

item Satış Sorunu Var / item Alırken dogru fiyat satarken 33333 ve katları şeklinde satılıyor

Lua Sistemi Sorunu / Lua Sistemi ekli Ama Ebenezer Okumuyor

şimdilik En önemli Sorunlar Benim için Bunlar Sizlerin Buldugu Daha Degişik Sorunlar Varsa Yazınız Düzenlemeye Çalışalım

symbol sorunu var / ebenezer kapandıgı zaman symbol kayboluyor

top 5 symbol sorunu var / elmorad bayragı maradonda karus bölümdede görünüyor

Seeking Party Sorunu var / Liste Çince karışık Karakterlerle Görüntülüyor

bag1 bag2 / item koyulmuyor

Letter Sorunu Var / Letter Gönderilemiyor ve Alınamıyor

Krowaz Sorunu Var / Golden Mattock ile çalışırken senin çalıştıgını sadece sen görebiliyorsun diger kullanıcılar seni orda duruyor gibi görüyor

item Satış Sorunu Var / item Alırken dogru fiyat satarken 33333 ve katları şeklinde satılıyor

Lua Sistemi Sorunu / Lua Sistemi ekli Ama Ebenezer Okumuyor

şimdilik En önemli Sorunlar Benim için Bunlar Sizlerin Buldugu Daha Degişik Sorunlar Varsa Yazınız Düzenlemeye Çalışalım

Np sembol sorunu ve adam kesince 10 np gelme sorununu cözdünmü hacı ?

bunlar oyunun onemlı bugları degılkı bunsuzda gene oynanır mesela assas statları dexe verınce ap yukseltmıyor str ye verınce ap yukselıyor ve daha bır cok bug onlar oyunun eylence kısmına gırıyoz bana kalırsa

yav bende çok enteresan bişi oluyor kendimi gm yapamiyorum ne yaptıysam yok oyuna girdiğimdegm deilim 🙂

her yolu denedim db ye bakıyorum gm yim autorty 0 ama oyuna girince ıı banamısın demior sanki normal userim

top 5 symbol sorunu 5 karus 5 human clan kurdugu zaman cözülüyor oyunda oyuncu olmadigindan karisiyor

yav bende çok enteresan bişi oluyor kendimi gm yapamiyorum ne yaptıysam yok oyuna girdiğimdegm deilim 🙂

her yolu denedim db ye bakıyorum gm yim autorty 0 ama oyuna girince ıı banamısın demior sanki normal userim

yaratıklarada vurmayı denedınmı cr olayını 18xx de gm lerın hızlı kosma olayı g ye basında bılgın olsun ondan karıstırıyrosan

Npc ler ve monsterlar gözükmüyor bir çözümü veya neden oldugunu bilen varmı

Np sembol sorunu ve adam kesince 10 np gelme sorununu cözdünmü hacı ?

Kolay onlar ebenezerden ayarlanır o bug degil sadece 50 yerine 10 yazılmış

Şuan editlemenin son aşamasındayım

Symbol kaybolma sorunu fix | datebaseye kayıt yapmıyordu ebenezer kapanınca siliniyordu db kayıt eklendi sorunsuz çalışıyor

Np sorunu fix

Letter sorunu fix

Skill lerde sorun vardı görünmezlik skill inde yeniden düzenlendi(ebenezerdan)

Stat point dex atack vermeme soru fix

Kalan büyük bug ( bana göre) guest sisteminin çalışmaması

quest sistemi ?

Hmm tmm Anladım 🙂

Symbol kaybolma sorunu fix | datebaseye kayıt yapmıyordu ebenezer kapanınca siliniyordu db kayıt eklendi sorunsuz çalışıyor

Np sorunu fix

Letter sorunu fix

İlyas yaptıklarını bizimlede paylaşabilir misin?

Özellikle savaş ile ilgili neler yaptın?

Np sorunu fix

Letter sorunu fix

Peki hepsi bitince ne yapmayı düşünüyorsun swmi acıcaksın yoksa db ve filesleri paylascakmısın ne düşünüyorsun ?

Peki hepsi bitince ne yapmayı düşünüyorsun swmi acıcaksın yoksa db ve filesleri paylascakmısın ne düşünüyorsun ?

Evet bu çalışmalarım açılış hazırlıgı yapan. Bi sw için yakın zamanda online olucaktır

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam