- Linkler Yenilenmiştir.
- Molebox Hatası ve packlemeden dolayı virüs görmesi fixlenmiştir. Virüs yoktur.
- Hera Scroll da Bazı karakterlerde basmama sorunu vardı fixlendi.
Virüs Taraması Eklenmiştir.
https://www.virustotal.com/en/file/...754926b7663785eb1626791f/analysis/1382892361/
Merhaba Arkadaşlar,
SOACS'ta satılan Hera scrollun üstünde calışıyordum ne zamandır çoğu kişi biliyor zor da olsa yapmayı başardım.
Hera Scroll birebir usko tarzıdır hareketleri , itemleri herşeyi düzgündür ve scroll ile oyun içinde basılmaktadır.
Kızmage yeni char acarken secilmiyor ama oyun içinde hiç bi sekilde relog atmanıza gerek kalmaksızın direk kızmage oluyorsunuz.
Comander olayı ise 1397 versiyon ve üstünde olan savaşlarda atabinme olayını usko tarzı olarak paylaşıyorum.
Milyarlara satılan sistemi bedavaya paylaşıyorum. Lütfen Konuyu Ozel Paylaşımlara taşırsanız sevinirim.
Aşağıda daha detaylı olarak anlatımını yapacağım.
- Hera Scroll birebir usko gibidir scroll ile basıyorsunuz ve oyun içinde direk dönüşüyorsunuz.
- Hareketlerinde , itemlerinde herhangi bi sorun yoktur.
- İstediğiniz scrollun calışıp calısmamasını secebiliyorsunuz.
- Karalisteye aldığınız userler scrollu basamıyor.
- Bonus NP + Bonus EXP + Bonus Coin gibi ozellikleri mevcuttur.
- İsterseniz programdan ismini girdiğiniz Online Useri direk oyun içinde Heraya cevirebilirsiniz.
- Kızmage programdan verilen komut ile sadece karus cüce magelerin komutu girmesiyle gerceklesiyor.
- İstediğiniz userlerin bu özellikten yararlanmamasını ayarlayabiliyorsunuz. Engelleme olayı vardır.
- İsterseniz programdan ismini girdiğiniz Online Useri direk oyun içinde Kızmageye cevirebilirsiniz.
- Comander sistemi oyun içinde direk atabinmenizi sağlar.
- GM'ler için ayrı bi komut ile ata dönüşebilirsiniz.
- Savaşlarda comander secme komutunu ayarlayabilirsiniz.
- Savaşların hangi gün , saat , dk , hangi komut ile acılacağını ayarlayabilirsiniz.
- Savas başladıktan kaç dk sonra comanderlerin secileceğini ayarlayabilirsiniz.
- LOG sistemi mevcuttur. Kimin ne scroll bastığını neye dönüştüğünü vb. herşeyi LOG klasörüne aktarır.

Download Link :
Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.
Lütfen bir teşekkürü çok görmeyiniz , herkese kolay gelsin.