Uskoyu bıraktım ne oynayayım ?

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

ILoveSummerGlau

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Evet arkadaşlar uskoyu bıraktım her serverda +9 +10 illegal itemler bunlar K2 Network zamanında satıldı ve oyun zıvanadan çıktı. Helios temiz sadece, oranın da şartları çok kötü Gb çok pahalı ticaret yapılmıyor kimse item almıyor kimsede para yok herneyse.

Forumlarda gezdim myko serverlara baktım +7 upgrade oranı %5 diyor oynanırmı öyle serverda ya :S

Benim aradığım usko gibi bir server ( uskodan daha zor olmasın ) , euko gibi giyilen item üstüne kitlenmesin vede ticaret yapılsın kimsede +9 +10 edit itemler olmasın legal +9 itemler azda olsa olabilir böyle bir server biliyor musunuz arkadaşlar ?

Araştırdım benim de hoşuma gitti : 🙂

Runes-of-Magic-picture.jpg

usko yu bırakanlar arafonline oynasin cin yapimi türk versiyonu

full türk oyun süper

Okey oyna tavla oyna batak at bırak online oyun oynama xd

Tabikide : League Of Legends, günlük 15 milyon kullanıcısı olan efsanevi bir oyun piyasada tek

VAlla evde eglenceli Zevkli Skılmadan Dakikalar gecirmek ıstıyorsan Terraria Diye bi oyun var😀 İnternette Videoları mevcut😀 görüntü Bakımından İyi olmasada Oyun kendını OYnattırıyor MineCraft Tarzı Bir Oyun Oyunda kazılar flen yapıoyorsun Yaratıklarala SAvasıyosun itemleri + basıyosun flen bi ton ozellık Sitesi Bu Can sıkıntına birebir

Terraria

Terraria

Terraria

oynama bişey

cabal sarmisti bana bi aralar baktim para yatirmadan olmuyucak bakmadim bende biraktim oyunu cabal oynaya bilirsin

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam