Unrighteous Homeko Fun v2 (Benzersiz Database)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Unrighteous

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
2
1299'un sıkıcı ve tek düze Homeko serverlarına alternatif olabilmesi için geliştirilmiştir. Çeşitli Haritalar,Görevler,itemler ve Skillerle oyuna renk katmak amaçlanmıştır.Yeni başlayanlar için Beginner Zone'den tutunda Oyun içi Job ve Irk değişimine kadar oyuna entegre edilmiştir. Piyasada ki 1299 Homeko Databaselerden eksiği yoktur istek dahilinde ek ücret alınmadan yeni eklentiler eklenebilir, çıkartılabilir. Referans mevcuttur test etmek isteyen arkadaşlar test ip alabilir. Daha önce satışa sunduğum v1 databasenin v2 halidir v1'i alan kişiler ücretsiz olarak yararlanabilirler.

Telefon: 0534 822 6928

Verilecekler: Özel client,manuel patch,PUS,kopanel,database ve gerekli tüm maplar.

Fiyat 1: 200 TL

İstek dahilinde kişiye özel Myko,Pk,Ardream vb database hizmeti de verebilirim.

Hera Scrollara ek olarak Goku Scroll(5 ayrı renkte) oyuna eklenmiştir.

Gerekli Scrolları alabileceğiniz NPC ve Ücretsiz Skill&Stat NPCsi

Fabric set ve Yeniden alabilmeniz için başlangıç itemlerinin bulunduğu NPC

Event NPC'si, oyunda ki eventlere manuel olarak NPC üzerinden kayıt olabilme imkanı sunar.

Her karakterin 1 adet özel skilli bulunmaktadır. Bunu kullanabilmek için Special Skill Book'a ihtiyaç duyar 50K Np karşılığında bu NPC'den temin edebilirsiniz.

Power Up Store NPC'si: Oyun içi IRK ve JOB değişimi dahil KC,Premium,NCS extra olarak 70 Questlerinizin değişimi, 70 Questlerinizi pazarda satabilmeniz için Bag sistemi mevcuttur.

Teleport Npc: Bu NPC üzerinden Isıloon, Felankor ve Volcanic Rock Arena'ya ışınlanabilirsiniz.

Usko Forgotten Temple Haritası

Volkanic Rock Arena

Ultima Room

Beginner Zone: Serverınızın ilerleyen dönemlerinde aktif edebilirsiniz. Yeni kullanıcılara item kasabilme imkanı sağlamak için tasarlanmıştır.

Felankor Cave

CZ Quest NPC: Bu Npc'den Trina,Wing Questlerini yapabilir solo kullanıcılar ücretsiz olarak Cure Skillini alabilir.

CZ QUEST NPC 2: Bu Npc'den 1 defaya mahsus 70 Quest iteminizi alabilir, 5er adet Duke,Bishop,Bach ruhu topladığınız taktirde Uniqe İtem sahibi olabilirsiniz.(ROL,ROC,ROM)

Special Skillere örnek Rogue 'Slash Down'

Eslant Quest NPC: Bu npcden 10 adet Etrahoth Ruhu karşılığında 1st Grade Uniqe Chest alabilirsiniz. Etharoth'dan 2st Grade Uniqe Chest düşmektedir.

Ardream War

15/07/2024 Tüm Armor ve Weaponlar için geçerli olan Anvil Rebirth sistemi tamamlandı sisteme eklendi. Ek olarak isteyenler için Usko Moradon ve Usko'da bulunan tüm itemler veritabanına eklendi.

Kardeşim hayirli satislar yine Cok güzel bi Çalişma yapmişsin Tebrik ederim.. <3

Yeni özellikler için çalışmalara başlandı. 1098'den 21xx'e kadar bulunan tüm armor ve weaponlar oyuna entegre edildi. Rebirth sistemi için çalışmalar devam ediyor.

Acayip benzersiz db miş 😀 😀 😀 sadece gülüyorum para için insan herşeyin üstüne yatıyor.

Benim açtıgım serverdan almışsın kanatlar görevler npcler vs cogu şeyi kalkmış bide benzersiz diyor hmm ok

ctlr c and ctrl v homeko server olarak adını değiştir 😀

Acayip benzersiz db miş 😀 😀 😀 sadece gülüyorum para için insan herşeyin üstüne yatıyor.

Benim açtıgım serverdan almışsın kanatlar görevler npcler vs cogu şeyi kalkmış bide benzersiz diyor hmm ok

ctlr c and ctrl v homeko server olarak adını değiştir 😀

Özkan'ın Ayko için yaptığı kanatları forumda paylaşmam sana neden bu kadar koyuyor anlamıyorum yediği yemeğe kadar karşılayan insanları yarı yolda bırakıp ortadan kaybolan bir insansın şimdi her şey unutuldu zannedip piyasada dolanıyorsun. Sen kimsin ? Ne emeğin var senin? aylar boyunca uğraşıp yaptım dediğin databaseye inceledim kimlerden neler çaldığını biliyorum. Npc'ler demişsin cart curt demişsin yahu senin yaptığınla bu databasenin ne alakası varda kuyruk acın yüzünden gelmiş burada bu yorumu yapıyorsun? Ağlamaya devam et daha çoook ağlarsın.

Özkan'ın Ayko için yaptığı kanatları forumda paylaşmam sana neden bu kadar koyuyor anlamıyorum yediği yemeğe kadar karşılayan insanları yarı yolda bırakıp ortadan kaybolan bir insansın şimdi her şey unutuldu zannedip piyasada dolanıyorsun. Sen kimsin ? Ne emeğin var senin? aylar boyunca uğraşıp yaptım dediğin databaseye inceledim kimlerden neler çaldığını biliyorum. Npc'ler demişsin cart curt demişsin yahu senin yaptığınla bu databasenin ne alakası varda kuyruk acın yüzünden gelmiş burada bu yorumu yapıyorsun? Ağlamaya devam et daha çoook ağlarsın.

ulan onlarla aramda olan şeyin zerresini bilmeden sen ne sıkıyorsun havaya

lan kim yediğim yemeğe kadar karşılamış kim benim giderlerimi karşılamış hatta kimden ben para karşılıgı iş yapmışım kim dedi bilmiyorum ama bu lafı kim dediyse ona hakkımı helal etmiyorum.Arkadaşlık nedir sen bilmezken biz bu sevda ile işe girdik yürümedi herşeye para olarak bakmaya anca senin gibi dolandırıcılar devam eder.

Benim database görüp ağladın resmen lan hayatında görmedigin şeyleri gördün.Kod nedir bilmezken sana ögretene böyle konuşman senin karakter yoksunu oldugunu gösteriyor sana acıyorum haram yemek size tatlı geliyor böyle devam edin.

Arkamdan anca atar tutar sallarsın başka birşey yapamazsın.Beni tanıyanlar nasıl biri oldugumu görüyor.

Son olarak ko foxta 2 üyelik kullanıp 1 legendrutless üyeliğine milletten yardım dilenip 2.asıl Unrighteous üyeliğinle kendin yapmış gibi paylaşımlarda bulunuyorsun yapma 😀 😀 😀 😀

arkadaş çok kurnazdır banada bu teknikle yaklaştı bizde adam sandık yardım ettik şimdi arkamızdan laf eder olmuş hanımlar

ulan onlarla aramda olan şeyin zerresini bilmeden sen ne sıkıyorsun havaya

lan kim yediğim yemeğe kadar karşılamış kim benim giderlerimi karşılamış hatta kimden ben para karşılıgı iş yapmışım kim dedi bilmiyorum ama bu lafı kim dediyse ona hakkımı helal etmiyorum.Arkadaşlık nedir sen bilmezken biz bu sevda ile işe girdik yürümedi herşeye para olarak bakmaya anca senin gibi dolandırıcılar devam eder.

Benim database görüp ağladın resmen lan hayatında görmedigin şeyleri gördün.Kod nedir bilmezken sana ögretene böyle konuşman senin karakter yoksunu oldugunu gösteriyor sana acıyorum haram yemek size tatlı geliyor böyle devam edin.

Arkamdan anca atar tutar sallarsın başka birşey yapamazsın.Beni tanıyanlar nasıl biri oldugumu görüyor.

Son olarak ko foxta 2 üyelik kullanıp 1 legendrutless üyeliğine milletten yardım dilenip 2.asıl Unrighteous üyeliğinle kendin yapmış gibi paylaşımlarda bulunuyorsun yapma 😀 😀 😀 😀

arkadaş çok kurnazdır banada bu teknikle yaklaştı bizde adam sandık yardım ettik şimdi arkamızdan laf eder olmuş hanımlar

Paranoyaklığının üstüne bir de şizofreni. Ağlamaya devam et 🙂

Paranoyaklığının üstüne bir de şizofreni. Ağlamaya devam et 🙂

lan sen tam üçkağıtçı çıktın söylediklerim dogru olunca nasıl da zoruna gidiyor 😀 😀 😀 çıldırıyorsun şuan ama böyle devam et.

Diğer üyeliğinle yardım istemeyi boşverme yoksa asıl üyeliğinle nasıl satış yaparsın aman haa 😀 😀

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam