M macro32 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 17 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 34 31 Ağustos 2017 #1 Başlıkta belirttiğim gibi editörleri DB'e bağlayamıyorum. db adı doğru odbc ayarı olan editörlerde yol doğru ***\SQLEXPRESS olarak kurulum yaptım editörleride bu şekilde ayarlıyorum. Editörlerin ayarlarından anlayan biri yorum atarsa sevinirim
Başlıkta belirttiğim gibi editörleri DB'e bağlayamıyorum. db adı doğru odbc ayarı olan editörlerde yol doğru ***\SQLEXPRESS olarak kurulum yaptım editörleride bu şekilde ayarlıyorum. Editörlerin ayarlarından anlayan biri yorum atarsa sevinirim
G gandaf82 Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 183 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 35 1 Eylül 2017 #2 sql uzak baglantı hatası de orda port ayarlamasi görüceksin
M macro32 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 17 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 34 5 Eylül 2017 #3 gandaf82' Alıntı: sql uzak baglantı hatası de orda port ayarlamasi görüceksin Genişletmek için tıkla ... biraz daha açıklar mısın
gandaf82' Alıntı: sql uzak baglantı hatası de orda port ayarlamasi görüceksin Genişletmek için tıkla ... biraz daha açıklar mısın