[Ücretli] 18xx Server A'dan Z'ye Kurulumu Yaptırılacaktır

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peasant

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
[Ücretli] 18xx Server Kurulumu Yaptırılacaktır

Konuda Bahsettiğim gibi Arkadaş 18xx Server kurlumu yaptırılacaktır

Ücretli Şimdiden ilginiz için Teşekür Ederim

Yapılması istenenler

-Sql2008 kurulumu

-Server files farketmez

-1800 database Fark Etmez sorunlu olup olmadığı

Admin oyuna girsin yeter

İletişim : [email protected]

ha ha ha ha.

kısa ve öz anlattım. a dan z ye ayrı ayrı yaptıramazsın bi kişiye yaptırablirsin anca öyle ondan bundan toplayarak ilerlemez tek kişiye yaptırsan da şu durum var adam yapabilecek olsa kendine yapar

A'dan Z'yem Derken Server kurulumu database sorunlarınla kendim ilgilenmeyi düşünüyorum

Adan Zye dosya mı var piyasada? Oskinin bozuk serverine bile 5 kuruş verilmez sen dosya arıyorsun.. Kolay gelsin sana

Adan Zye dosya mı var piyasada? Oskinin bozuk serverine bile 5 kuruş verilmez sen dosya arıyorsun.. Kolay gelsin sana

ben sadece server kurulumu yapmısını admin server girsin kalanınla kendim ugraşmayı istiyorm sql 2008 server fileslerin inin ayarlıcak okadar dosyaların bozuk olup olması önemli değil

ben sadece server kurulumu yapmısını admin server girsin kalanınla kendim ugraşmayı istiyorm sql 2008 server fileslerin inin ayarlıcak okadar dosyaların bozuk olup olması önemli değil

Daha server & database kurulumunu yapmayı bilmiyorsun , sourceleri nasıl fixlemeyi düşünüyorsun ?

Diyelim ki eğlenmek için açıyorsun , +30 Rebirth Shell takıp tek başına gezinmek için bu kadar zahmete değmez 😉

İkincisi böyle ücretli dediğin emin ol bütün akbabalar başına toplaşıcaktır.

Daha server & database kurulumunu yapmayı bilmiyorsun , sourceleri nasıl fixlemeyi düşünüyorsun ?

Diyelim ki eğlenmek için açıyorsun , +30 Rebirth Shell takıp tek başına gezinmek için bu kadar zahmete değmez 😉

İkincisi böyle ücretli dediğin emin ol bütün akbabalar başına toplaşıcaktır.

Bi yerden Başlamam gerekiyor boza boza ögrencem 🙂 catpat anlıyorum

Parayı nerden buluyorsunuz da böyle kolay verebiliyorsunuz , herşeye bir ücret talep edebiliyorsunuz. O kadar server kurulumu hakkında video var , resimli anlatım var. Paranı vereceğine gidip kendin öğrenmeyi denesen şuan çok rahat bi şekilde kurduydun.

Kusura bakma ama senin gibilerin böyle gelip para teklif etmesi , şunu kurarsanız para veririm demesiyle çoluk cocuğun makarası oluyorsunuz ve o birşey bilmeyen bebelerin bi taraflarını kaldırıyorsunuz.
.

normal server kurulumundan farkı yok, bi ton dosya paylaşıldı

para kazanma yolu olarak kullananlar var anlıyorumda, bari siz destek çıkmayın bu şekilde

database ile düzeltilebilecek sorunlar yok

[MENTION=2821]peasant[/MENTION]

eğer istiyosan sql 2000 ve benim paylaşmış oldugum son sürüm dosyaları indir ve özel mesaj ile team yolla ben ücretsiz kurarım

Böyle Konular yüzünden Herşey para oluyor birşey bulan yapan parayla satıyor anlamıyorum yani 5 kişiye sattın sonra paylaştın ne anlamı kaldı o yaptıgın şeyin ? senin istediğin kurulum normal kurulumdan farksız clienti indir gir bitti.gereksiz şeyler için bile milletin aklı karışıp bu para edermi diye düşünüyordur bundan eminim Çünkü kaç kişi buglu filesleri kakalamaya kalktı 🙂 kazıklanıncada konu açıp buna güvenmeyin paranızı alıyor vs.. vb.. zamanın varsa tavsiyem ilk sql'den başla videoları seyret kurmayı bilmiyorsan düzeltmelere girme hiç. ve kurmak istiyorsan sana bu forumda ücretsiz kuracak bir çok kişi var.

[MENTION=1]Nero[/MENTION] daha ne yapsın? Hem geliştir, hem paylas hemde kuruver. Daha ne istiyonuz anlamadım ki 😀

Harbiden valla nero daha ne yapsın hamachi kurda kankinle falan vs atarsin ;-)

[MENTION=1]Nero[/MENTION] şuanda snn indirdiğin programlarları kurdm client kaldı bakalım olcak mı 🙂 ilgin için teşekür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam