[Tüm Versiyonlar] - Knight OnLine Log Dosyası Görüntüleyici (.klg viewer)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 111Mutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
1

111Mutay

Guest
Bu program clientiniz içerisindeki log.klg dosyasını açmaya yarar. Peki, çoğunluğunuz şunu soracak. log.klg içerisinde ne vardır? log.klg dosyası, KnightOnLine.exe dosyasının günlüğüdür. Eğer clientiniz herhangi bir dosya yükleme hatasıyla, eksik dosyayla karşılaşırsa bunu log dosyasına yazar. Ve ayrıca oyun içerisindeki çeşitli aktiviteleri de log dosyasına işler.

Peki bu ne işinize mi yarayacak ? Diyelim clientiniz sebepsiz yere kapat hatası veriyor. Hemen log dosyasını açacaksınız ve hataya neden olan eksikliği veya durumu log dosyasında bulacaksınız. Güzel değil mi 🙂

NerOnlineWorld.com için hayatımda ilk defa C# projesi buildledim 🙂 Orjinal kaynak kodları GoatCheez'e ait.. Ufak bir proje, detaylıca inceleyerek delphi ile bağdaştırmaya çalıştım 😛

Program SS

adszqer.jpg

DOWNLOAD LINK (MediaFire) : [Mustify] Knight OnLine Log Viewer ([url]www.NerOnlineWorld.com).rar[/URL]

Rar pass : mustify

klg dosyasını suruyorum ama boş bir ekran cıkıyor önüme hep sanki içinde hiç birşey olmamış gibi duruyor illa bir hatamı olması lazım ? okuması için !

Program açıkken sürükle klg'yi. Eğer boşsa log dosyası boştur.

Cevap: [Tüm Versiyonlar] - Knight OnLine Log Dosyası Görüntüleyici (.klg viewer)

teskuler

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam