ttnetlilere 2 ay bedava sunucu

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

otuzyedi

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar.

Sitemiz: TcKnightOnline.Com - Bilisim Internet Hizmetleri (Web Sitemizde Gecici Bir Tasarım Kullanılmaktadır. Tasarım Aşamasındadır.)

Telefon Hattımız: 0850 303 0 726

--

Knıght Online Oyun Sunucu Satışlarımız Başlamıştır.

Sunucularımız TTNet DataCenter Merkezlerinde Bulunmaktadır,Yüksek Kalite Ve Yüksek Hıza Sahiptir.

Ayrıca Sitemizden Sunucularınız İçin Kontröl Paneli Eklenmiştir.

Tüm TTNetlilere TTNet İle Bedava 2 Ay Oyun Sunucu Kampanyası:

(2Aylık Bedava Knight Vds 2"Paketi Saglanmaktadır...)

Sunucularımızı Denemeniz İçin Bizde Bir Kampanya Yaptık Tüm TTNetlilere 2Aylık Kurulu Bedava Knight Online PvP Server Sağlıyoruz.

(Sunucular Kesinlikle Oyun Sunucusu Dışında Adult VB Tarzında Kullanılamaz. Bu Tarz Kullanan Kişilerin Sunucuları Sorgusuz Kapatılır...)

%100 Güven Ve Sunucu Deneme Saglanmaktadır.

Detaylı Bilgi İçin Skype Adresinden Bizi Ekleyebilirsiniz.

Knight Online Oyun Sunucu Paketlerimiz:

Knight VDS 1 (+200 OYUNCU)

1024 MB Bellek

Fx(tm)*8350 @ 4.026 Ghz

100Mbit Baglantı Hızı

Saldırı Koruması %100

Oyun Özellikleri:

>All In One (Event Paketi)

>Seven Ko Panel v10

>Hera Scroll

>Kanat Sistemi +10TL

Fiyat:50TL

--

Knight VDS 2 (+350 OYUNCU)

2048 MB Bellek

Fx(tm)*8350 @ 4.026 Ghz

100Mbit Baglantı Hızı

Saldırı Koruması %100

Oyun Özellikleri:

>Seven Ko Panel v10

>Hera Scroll

>Kanat Sistemi +10TL

Fiyat:70TL

---

Knight VDS 3 (+500 OYUNCU)

3072 MB Bellek

Fx(tm)*8350 @ 4.026 Ghz

100Mbit Baglantı Hızı

Saldırı Koruması %100

Oyun Özellikleri:

>Seven Ko Panel v10

>Hera Scroll

>Kanat Sistemi +10TL

Fiyat:90TL

Herkese Hayırlı Günler Dileriz.

Cevap: ttnetlilere 2 ay bedava sunucu

arkadaşlar şuanda bana kuruluyor

konuyu açanda sensin bana kuruluyor diye yorum atanda sensin sen ne değişik bi insansın 😀

kardeşim şuan sunucum kuruluyor ttnet sunucularından 2 ay bedava sizlere yardımı olur die burda paylaştım kötümü ettim anlamadım 🙂

arkadaşlar client ararkan denk geldim bu konuya adamla konuştum dediği şunlar hocam ttnet üstünden sunucu aldım ve tanıtmak ve sunucularımızın kalitesini anlamanız için tt netlilere 2 aylık sunucu veriyoruz 2 deneme sonrası beyendiyseniz hangi sunucuyu yada sizlerin verdiği yada istediğiniz db yi sunucuyu anlaşarak ödemesi gerçekleştikden sonra açıyoruz beyenmediniz diyelim sizler hiç bir para talep etmiyoruz 2 ay sonra zaten otomatik olarak kapatılıyor sunucunuz dedi ve şuanda açılıyor ttnet kullanan arkadaşlarımız yararlansın die burda konuyu paylaştım sizlerde yararlanın diye sanırım bazıları benim para kazandımı zannetti neyse önemli değil isteyen bakar ekler faceden isteyen telden arar konuşur adamla ben her 2 sinide yaptım suanda sunucumun hazır olmasını bekliyorum sadece yapmanız gerekn ttnet üyeliğinizin kanıtlanması 🙂

Bana biraz komik geldi açıkçası. Kimse babasının hayrına ücretsiz bir şey vermez bu devirde. Üstelik site aşırı derecede fake kokuyor.

arkadaşlar kesinlikle girmeyin oraya bu konuyu kim açtı bilmiyorum biri meil adresime ttnet tek kullanımlık şifreme felan girmiş aman diyim şimdi şifre deişicem sakın girmeyin sakın :S böle paylaşımnlara kanmayın sakın şuan tt netle konuşuyorum tek kullanımlık şifremi felan deiştiriyorum soyguncunun biri bizi buldu :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam