Thesky Hakkında (Dolandırıcılık)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

APLaceFormyHeaD

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
2
Web sitesi
www.lenahosting.net
Merhaba KO-FOX ailesi üzülerek belirtiyoruzki aramızdan böyle çürük insanlar çıkabilmekte yıllardır hizmet vermekdeyiz bu şahısla hiçbir yönetici kadrosunun ilgii alakası yokdur ilk ssyi bunun için koyuyorum ve dikkatli olmanız için bu konuyu açıyorum. Aşağıda yurtdışından bi arkadaşımızın sslerini göreceksiniz. piyasadaki "full fix files db satılır" cılara referans garanti güvence vermedikçe inanmayınız iyi forumlar dilerim.

y494qM.png

1-

83c2e65c59b942a48b3ddf2bd8a51d6d.png

2-

36da52ec7793442ab004d9fd8417357f.png

3-

0ea0e50d34c34173ba4b560467bc0319.png

4-

fbbb9814c3874d31a1911ec5d98fb7b9.png

Cevap: Thesky Hakkında (Dolandırıcılık)

This brother scammed me !!! and admin ko-fox banned my outher account because i make post in forum !!!

600$ scammed me fuck thesky

http://prntscr.com/boft88

Dolandırıcıların temizlenme zamanı gelıyor sanırım bare bu mübarek günde yapmayın ailenızın içine haram para koymayın unutmayın ALLAH yarına bırakır yanınıza bırakmaz.!

• Dolandırıcıların temizlenme zamanı gelıyor sanırım bare bu mübarek günde yapmayın ailenızın içine haram para koymayın unutmayın ALLAH yarına bırakır yanınıza bırakmaz.!​

complicated so I am very sad! With all that

Thesky in forumda tutulmasi ve yetki verilmesi bile basli baslina hata piyasayi dolandirdi serefsiz kim var kim yok lafa gelincede hersey fixlemks bilmis bilmis konusuyor umarim yanina kalmaz

Merhabalar,

Öncellikle bu konuya yorum atanlar daha dune kadar bizden bir beklenti içinde bulunan insanlardi her ne kadar bi insan digerlerinin karşında yenik duruma düşünce herkes taraf değiştiriyor. Benim kişisel hayatımı bilmediğnizden paraya karşı bir tutkumun olduğunu sanıyorsunuz. Boş muhabbetleri geçiyorum bu forumda benim yokluğumu forumda sürekli dolaşan tayfa anlar. Biz yardim edelim diye bir takim faaliyetler gösterelim her ne kadar acilan konular 3 4 gun süremeden "Yanlış anlaşılma" gibi konu değişikliği de meydana gelse de yine de olay buraya bağlanmış bana laf atanlar benim kadar bu forumla ilgilense daha iyi yerlere gelirdik tabi herkesin niyeti farklı neyse bundan sonraki forum hayatinida başarılar dilerim

• Öncellikle bu konuya yorum atanlar daha dune kadar bizden bir beklenti içinde bulunan insanlardi her ne kadar bi insan digerlerinin karşında yenik duruma düşünce herkes taraf değiştiriyor. Benim kişisel hayatımı bilmediğnizden paraya karşı bir tutkumun olduğunu sanıyorsunuz. Boş muhabbetleri geçiyorum bu forumda benim yokluğumu forumda sürekli dolaşan tayfa anlar. Biz yardim edelim diye bir takim faaliyetler gösterelim her ne kadar acilan konular 3 4 gun süremeden "Yanlış anlaşılma" gibi konu değişikliği de meydana gelse de yine de olay buraya bağlanmış bana laf atanlar benim kadar bu forumla ilgilense daha iyi yerlere gelirdik tabi herkesin niyeti farklı neyse bundan sonraki forum hayatinida başarılar dilerim

• I waiting you back my money !!! where my money !!!!!!!

967d51200bd94e1dad2c78d39964197e.png

No,Im waiting

• you waiting ??? you scammed me and you waiting for back my money !!! fuck cheat

waiting ! payment

63cb1d7f795b41e9be106e3c84fe2536.png

Yazık ya Vallahi Yazık Dolandırıcılara kanmayınız..

Bütün millet benim sourcelerimden pirim yapmaya başlamış..

apparently it will not return !!!

ilginc

Ben Zaten 2015 Aralık Ayında TheSkyın Can Sara Olduğunu Deşifre Edip Detaylı Şekilde Longturku Bilgilendirdim Longturk Sessiz Kalmadığım İçin Beni Banladı Buyrun Kanıtlar Herif Ap Açık Bana Can Saranın Mailinden Ko-foxta Modluk Yapıyom Senin Haberin Yok Demişti. EE Tabi İş işten Geçti bir dünya kişi dolandırıldı.

Yb9mlk.png

81rAb1.png

Yazık ya Vallahi Yazık Dolandırıcılara kanmayınız..

Bütün millet benim sourcelerimden pirim yapmaya başlamış..

YAW HEE HEE BI KING SENSIN AMK 😀 PIYASADA DUSLERİN SOKAGI OLMASA HICSIN AMK !

Kimse birşeyler bilmeden Kimseyi kötülemeye çalışmasın.

Volkanın yaptığı iş ortada zaten

iyi forumlar

Kulakdan duyma şeylerle yorum yapıyorlar aldırış etmeye gerekyok gülüp geçiyoruz 😀

JET10 Seni tanımıyorum beni Nekadar tanıyorsun bilemiyorum benim ne kadar kod bilgimin oldunu neler yapıp yapabilemicemi nerden biliyorsun Tamam Düslerin Sokağının calışıyorum calışmıyorum demedimki

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam