Seven kullanicilarina! (admin paneli açığı)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Eeet beyler kesinlikle Katılıyorum

Basiniza Buyuk Bir Bela Gelir Adamlar Kendini Admin Yapıor Ve Serverinizi Cokertmeye Kalkısıor

🙂 zaten onu yapma sebebi paneli kırıp kullananların Serverını 0lamak Mantık o dur Ücretsiz Yani Warez Dosya Kullanıyorsanız Olması Normaldir 🙂 Yeni Versiyonlarında Öyle Şey Olmaz.

🙂 zaten onu yapma sebebi paneli kırıp kullananların Serverını 0lamak Mantık o dur Ücretsiz Yani Warez Dosya Kullanıyorsanız Olması Normaldir 🙂 Yeni Versiyonlarında Öyle Şey Olmaz.

ilk başta yaptığını söylüyorsun fakat sona doğru paylaşan kişiler koymuş gibi konuşuyorsun, shell üzerindeki sevenpanel/can yazılarınıda paylaşan kişi yazmıştır herhalde 🙂, hiç olmadı düzenlenme tarihine bakın

ilk başta yaptığını söylüyorsun fakat sona doğru paylaşan kişiler koymuş gibi konuşuyorsun, shell üzerindeki sevenpanel/can yazılarınıda paylaşan kişi yazmıştır herhalde 🙂, hiç olmadı düzenlenme tarihine bakın

Ya Bende Olsam Bende Yaparım Benden Para ile alanlar var desek

haksızlık olur önüne geçmek için herkez aynı şeyi yapar bir ara gürkanın panelleri canlıydı

onun içindede vardı db 0lıyordu can koyar ancak tek sebebi bu 🙂

zamanında bu paneli bizde satın aldık fakat para benim cebimden çıkmadığı için inceleme ihtiyacı duymamıştım, keşke biraz inceleyip o shelli ben bulsaydım

paneli yapması ve satması milletin sistemine giriş yapabilmek için açık yapma ve bırakma hakkı vermiyor, gidip cebinden para verip alan kişiler var nerden bileceksiniz bu adamın kendi çıkarları için bu açığı bırakmadığını ve serverlarda oynalamar yapmadığını dosyalarını çalmadığını ?

kimsenin böyle bir şey için hakkı yok

parayla satılan bir panelde böyle acıklar olması gercekten üzücü.

Cevap: Seven kullanicilarina! (admin paneli açığı)

i,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dfsdfsdfsdfsdfsdfsdf

teşekkürlerrrrrr

2222222222222222222

4122222222222222

2141241241241

124124124124142

4234242242432

4235235253526

63463463463634

434324255252634

++++++++++++++++++++++

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam