- Reaction score
- 0
Merhabalar arkadaşlar
Server sahibi olan arkadaşlara yararlı olacak bir hizmet ile sizlerleyim.
Serveriniz ile ilgili her türlü sorunu bireysel teknikeriniz olarak çözüme kavuşturuyorum.Tamamen bireysel çalışıyorum , hiç bir şekilde kesinlikle bir firmayla yada şahısla bağlantım yoktur bunu öncelikli olarak belirtmek isterim.
Verdiğimiz hizmetlerin listesini sizlere şimdi aşağıda anlatacağım.Sunucu ile ilgili her türlü sorunda bana başvurabileceğinizi
söylemek isterim ve fazla uzatmadan konuya açıklık getireyim isterseniz.
Hizmet Listesi ;
- Knight Online Server Kurulumu
- Kopanel Kurulumu
- Güvenlik Duvarı ve Saldırılara karşı özel eklentiler
- Her türlü version ile istediğiniz yenilik ve düzeltmeler
- Anti cheat kurulumu ( tarafımca hazırlanmış olan fileslerdır )
- Belirtilenler haricinde sunucunuzun şişmemesi ve stabil çalışması için gerekli temizlik ve düzenlemeler
Telefon : 0545 308 35 11 - Şafak Akyıldırım
Evet arkadaşlar yukarıda belirtmiş olduğum gibi verilen hizmetlerden yararlanmak satın almak ve benimle irtibata geçmek isterseniz telefonum her türlü 7/24 ulaşılabilir durumdadır. Whatsapp yoluyla ulaşırsanız , daha çabuk cevap alırsınız. Hepinize iyi forumlar , iyi eğlenceler
Server sahibi olan arkadaşlara yararlı olacak bir hizmet ile sizlerleyim.
Serveriniz ile ilgili her türlü sorunu bireysel teknikeriniz olarak çözüme kavuşturuyorum.Tamamen bireysel çalışıyorum , hiç bir şekilde kesinlikle bir firmayla yada şahısla bağlantım yoktur bunu öncelikli olarak belirtmek isterim.
Verdiğimiz hizmetlerin listesini sizlere şimdi aşağıda anlatacağım.Sunucu ile ilgili her türlü sorunda bana başvurabileceğinizi
söylemek isterim ve fazla uzatmadan konuya açıklık getireyim isterseniz.
Hizmet Listesi ;
- Knight Online Server Kurulumu
- Kopanel Kurulumu
- Güvenlik Duvarı ve Saldırılara karşı özel eklentiler
- Her türlü version ile istediğiniz yenilik ve düzeltmeler
- Anti cheat kurulumu ( tarafımca hazırlanmış olan fileslerdır )
- Belirtilenler haricinde sunucunuzun şişmemesi ve stabil çalışması için gerekli temizlik ve düzenlemeler
Telefon : 0545 308 35 11 - Şafak Akyıldırım
Evet arkadaşlar yukarıda belirtmiş olduğum gibi verilen hizmetlerden yararlanmak satın almak ve benimle irtibata geçmek isterseniz telefonum her türlü 7/24 ulaşılabilir durumdadır. Whatsapp yoluyla ulaşırsanız , daha çabuk cevap alırsınız. Hepinize iyi forumlar , iyi eğlenceler