M mertgm34 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 23 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 35 4 Temmuz 2016 #1 ARKADAŞLAR KO SW KURDUM ANCAK AYNI AĞDAKİ DİĞER PCYİ OYUNA SOKAMIYORUM BU KONUDA ACİL YARDIM LAZIM skype😱[email protected]
ARKADAŞLAR KO SW KURDUM ANCAK AYNI AĞDAKİ DİĞER PCYİ OYUNA SOKAMIYORUM BU KONUDA ACİL YARDIM LAZIM skype😱[email protected]
M mertgm34 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 23 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 35 4 Temmuz 2016 #2 Cevap: SERVER KURDUM ANCAK AYNI AĞDAKİ DİĞER PC SERVERA GİREMİYOR. -------------------------------------------------------------------------------------------------- detaylı anlatıyorum knight online server kurdum tammmı.Makinem ozgur ağına bağlı dışardan userler geliyor bağlanıyor oynuyor hatta bende kendi biligsayarımda dışarda giriyorum wifiye bağlanığ bende oynuyorum. ama eve gelince bilgisayarım sunucuyla aynı wifi'ye bağlanıyor ya heh işte aynı ağdayız ben oyuna giremiyorum artık.
Cevap: SERVER KURDUM ANCAK AYNI AĞDAKİ DİĞER PC SERVERA GİREMİYOR. -------------------------------------------------------------------------------------------------- detaylı anlatıyorum knight online server kurdum tammmı.Makinem ozgur ağına bağlı dışardan userler geliyor bağlanıyor oynuyor hatta bende kendi biligsayarımda dışarda giriyorum wifiye bağlanığ bende oynuyorum. ama eve gelince bilgisayarım sunucuyla aynı wifi'ye bağlanıyor ya heh işte aynı ağdayız ben oyuna giremiyorum artık.