Satılık kopanel tasarımı (html+css3+jquery)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mgudizayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: Satılık kopanel tasarımı (html+css3+jquery)

😀 abı cok pahalı yanı arkadaslar sadece temanın bu kadar cok pahalı olmasıan sasırdı 😀

😀 abı cok pahalı yanı arkadaslar sadece temanın bu kadar cok pahalı olmasıan sasırdı 😀

🙂 ben adama index tasarımını satmıyorum ki, komple HTML döküm dosyalarını satıyorum tabi bizim insanımız birşeye yorum yaparken sadece laf olsun diye yazıyor ya benim anlatmak istediğim o 🙂 ve bu pahalı ise kardeşim pahalıymış hayırlı işler sana der çeker gider. Akıl vermenin anlamı ne ki 🙂 2 günde ben çizerim diyor birde madem çizdiğin birşey 2 gününü ayır çiz koy sat 50 TL'ye 😀 bir videoda izlemiştim sanırım orada biri şöyle bir kelime kullanmıştı, "Beyin Bedava!" diye aceba para ödeyip kısıtlı kullananlar mı denk geliyor bize 🙂

Alıcısı çıkarsa hesaplı birşey yaparım ben sonuçta 5 10 kişide olmasını istemiyorum 1 kişide olması beni mutlu eder.

Cok güzel tasarım olmuş abi eline saglık

yaw hee he kolay gelsın ıns satarsın

Mail Bilgilerinizi Verebilirmisiniz Mgudizayn Bi Konusalim 😛

Özel Mesaj Atamiyorum 🙁

hayırlı satışlar mgudizayn

Sağolasın

acık solıyım panel sanmıstım sadece tasarımmıs panel olsaydı her turlu verırdım o parayı . tskler hayırlı satıslar

acık solıyım panel sanmıstım sadece tasarımmıs panel olsaydı her turlu verırdım o parayı . tskler hayırlı satıslar

Doğrudur ama ben panelle uğraşamıyorum buaralar vaktim yok onun içinde HTML dökümlerinin hepsini satıyorum. sadece index değil ondan bu fiyat 🙂

Hayırlı Satışlar Bunu Panel Yapsaydınız şahsen bende almak isterdım inş en kısa sürede kopanel yapabılceksnz..

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam