Satılık kopanel tasarımı (html+css3+jquery)

• Thread starter Thread starter Mgudizayn
  • Start date Start date

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
M

Mgudizayn

Guest
Merhaba değerli Arkadaşlar;

Knightonline için tasarlanan KOPANEL tasarımı satılıktır, tasarımı almak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler. Demo ve görüntüsü aşağıdadır.

HTML DÖKÜMÜNDE VERİLECEK OLANLAR!

- İndex html dökümü

- Hakkımızda html dökümü

- User, Clan, Banned, Online user html dökümü

- Video, Resimler, Sizden Gelen vb. html dökümü

- Blog, Blog detay html dökümü

- Üye paneli, Register alanı, Sayfa detayları html dökümü.

Kısacası panelin tamamen HTML dökümü satılıktır.

- 3 Kişiye satılacaktır fiyatı : 300 TL

- Tek kişi almak isterse fiyatı : 500 TL

Demo : KNIGHTONLINE KOPANEL HTML5 + CSS3 + JQUERY

Ekran Görüntüsü :

398241_289080904526409_676492637_n.jpg

Code:
http://www.ko-fox.com/alim-satim/40-alim-satim-kurallari-31-01-2013-a.html

Cevap: Satılık kopanel tasarımı (html+css3+jquery)

Sağolasın aslanım

fiyat biraz fazla

Alıcısı çıktımı onu biz aramızda hallederiz 🙂

panelden cash yükliyip item alma olsaydı düşünürdüm 😀

panelden cash yükliyip item alma olsaydı düşünürdüm 😀

vaktim olmadığı için kopanelin sadece tasarımını satıyorum

Hayırlı Satışlarım Abim.. Cash Falan Fistan Eklenilir Sıkıntı Yok Bana Kalsa. 1 Günde Bu Panele 1 Sekil Veririm Taniyamassin Gökhan abi 😀

Hayırlı Satışlarım Abim.. Cash Falan Fistan Eklenilir Sıkıntı Yok Bana Kalsa. 1 Günde Bu Panele 1 Sekil Veririm Taniyamassin Gökhan abi 😀

Benim pek vaktim yok onun için panel kodlamasını yapmadım kendi serverim için kullandığım vardı ondada eksikler var bende sadece tasarımını satmak istedim oda alıcısı olursa 🙂

Hayirli Satislar Abim Nediyelim. Senin Tasarim'larina Ben Güveniyorum Calismalarinin Basarilarini Dilerim..

Sağolasın aslanım

tasarım guzel hayırlı satıslar

HTML+CSS3+JQUERY dediğimde bazı arkadaşlar anlamamış 🙂 değerli arkadaşlar HTML dökümünün hepsi verilecektir, Userrank, Clanranks, Video panel, Blog, Blog detay vs. vs. vs. hepsinin HTML dökümü verilecektir.

ya abı panelı satıosan komple satıosun ıste alıcam kullanıcam o sekıl yanı html ımıs css ımıs bız onu bılmeyız

ya abı panelı satıosan komple satıosun ıste alıcam kullanıcam o sekıl yanı html ımıs css ımıs bız onu bılmeyız

HTML'de verileri okutamazsınız yani verdiği gibi olur. PHP veya ASP dökümü yapmadan database'yi bağlamadan verileri işletemezsiniz...

Ben Tasarımını satıyorum 🙂 Yazılımını değil

tasarıma 50 tl vermem 2 gunumu alır en fazla onemlı işin püf noktasıda bu tarz bır panel yapmak saten resmı bende sana yaparım mgu 500 tl sadece resıme verılmez satmak ıstıosan bıraz dusur alıcıların cıkar .

tasarıma 50 tl vermem 2 gunumu alır en fazla onemlı işin püf noktasıda bu tarz bır panel yapmak saten resmı bende sana yaparım mgu 500 tl sadece resıme verılmez satmak ıstıosan bıraz dusur alıcıların cıkar .

50 tl vermeyeceğin birşeye neden elini ve beyini yorup zahmet gösterip akıl vermeye çalışıyorsun ki? 🙂 tavsiyem öncelikle okuma ve anlama konusunda biraz daha uğraş gösterirsen sevinirim 🙂 ve 2 günde yapabileceğin birşeyi yapıp sen 50 tl'ye satarsın 🙂

ÖNEMLİ NOT : illa ki satılacak veya alıcısı çıkacak diye bir kaide yok 🙂 4 TB harddisk'te fazla yer tutmaz 😉

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam