Sabotajko 3 Yıllık Mage - Okcu Database SAHİBİNDEN Satılık ! FULL + FULL HERŞEY DAHİL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SSC

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhabalar,

Ben Sercan Bilgin, Sabotajko.net'in açıldığından bu yana 3 yıllık sahibiyim. Piyasada çok fazla insanları benım editlediğim db üzerinden kandırmaya çalışan olduğunu duyuyorum.50 tl ye Mage-okcu db sabotajkonun db si vb birton şey söylenmekte. Şunu belirtmeliyimki ben DB'Yi Şuan satıyorum ve Tüm Herşeyiyle birlikte devredilcektir. Ek olarak İsteyene direkt Kendi Seven Panel V11( Canın Özel olarak editlediği ) i satabilirim.

İçerik ;

- Sabotajko 1299 Mage - Okcu Database

- Özel Editlenmiş skill Damageleri. Mage - Okcu PK'sına uygun Şekilde 1-83 Arası tüm skiller aktif.

- Uniqturk Special Event

- Uniqturk Np ver İtem al Sistemi + NP TAKAS SİSTEMİ ( Alınan Np İtemleri NPC'den taşa çevirip başka item alabilirsiniz. )

- Başlangıç item NPC ( bütün Valkyrie Set - Silah Vb Ürünleri Kolayca ulaşmanız için Yaptığım NPC )

-CSW TÜM BUGLAR FİXED ! ( CSW İçinde Kale Ve Çevresi Tamamen Duvarla kapalı olup. Kraliyet arkası yaklaşılınca direkt Towna TP EDER )

- Arkadaslar Tüm bunlar ve yazamadığım birçok özellikle beraber Database SATILIKTIR.

- DB + PATCHLER + EBENEZER FULL MAP DOSYASI HERŞEY DAHİL FİYATI = 250 TL ' Dir

PANEL ;

- Seven V11 ( ÖZEL EDİT )

- Özel tasarım olarak üstüne düzenlediğim v11 paneli Candan aldığım zaman direkt düzenleme yaptırtmıştım. Özel POWER UP STORE sistemi Mevcut.

- Destek SİSTEMİ AKTİF ( Kullanıcılara Satılan Destek itemler JOB - IRK - NCS Basıldığında KAYBOLMAZ + DB İçindeki Destekler OTO DEĞİŞİR. ÖR = Destek BOW Sattınız , Kişi Mage olmak istiyor. JOB Bastığı an Destek Üzerinde Kaç parça ise mageye göre değişmektedir.

- PANEL Full dosyaları = 100 TL

+ FACEBOOK SAYFASI, www.facebook.com/sabotajko 3 K + Beğeniye sahip sayfayı da +100 TL Ücretle Devredeceğim.

DB + PANEL + Facebook Sayfasını aynı anda almak isteyen kişi olursa İND. ÜCRET 400 TL 'Dir.

Ulaşım için ;

- Bu Şahsi Kullanıcı Hesabıma Özel Msj Atabilirsiniz.

- www.facebook.com/sabotajko Adresine Özel Mesaj yazabilirsiniz.

- [email protected] Mail atabilirsiniz.

- facebook.com/sercanbilginn

- Cep numaramı Sadece Ciddi alıcılara vereceğim. Zaten benim numaramı bu 3 yıl içinde gerekli çoğu kişi bilir, bilenler aynı numaramdanda ulaşabilirsiniz.

Sabotajko Databaseden fotoğraflar ;

044YyL.jpg

pmmdEn.jpg

899V8W.jpg

6llor9.jpg

Cevap: Sabotajko 3 Yıllık Mage - Okcu Database SAHİBİNDEN Satılık ! FULL + FULL HERŞEY DAHİL

konu güneldir hayırlı satışlar sercan

Cevap: Sabotajko 3 Yıllık Mage - Okcu Database SAHİBİNDEN Satılık ! FULL + FULL HERŞEY DAHİL

güncel kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam