SABER PUS | 1960-V2 | .Aspx | Oyun İçi ESN Aktif | Yanında Farm Database Hediye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TheSky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

TheSky

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
197
Web sitesi
www.google.com
Merhabalar KO-FOX ailesi,

Saber Güvenlik Sistemi adı altında yapmış olduğum pus sistemi bir çok test aşamasından sonra satışa sunulmuştur.

Pus Sistemini Satın Alan her kullanıcıya 1960-1977- 2010 Farm Database Yanında Hediye Olarak Verilecetir.

1960 - V2 Pus Özellikleri

• Tamamiyle (.aspx) Kodlama
  • Sıfırdan Kodlanmıştır.2 Aylık Test Sonucu Satışa Sunulmuştur
  • Otomatik ESN kod yükleme sistemi
  • Otomatik Paypal kod yükleme sistemi
  • Direkt Olarak Invertory Gelir Letter'a Gitme Gibi Saçmalıklar Yoktur
  • Saldırı vs. Yapılması mümkün değildir.
  • Crackleme vs. hiç bir şekilde yapılamaz.
  • v19xx veya üstü Tüm sürümlere uygulanabilir.
  • Kendi Tablo ve Prosedürleri harici hiç bir eklenti istemez.
  • XML sistemi
  • Search Sistemi
  • Paket item satış sistemi
  • Haftalık indirim sistemi
  • Site üzerinden ESN , PAYPAL vb. anında yükleme sistemi(Aktif Panelinize Uygulanır)
  • Oyun içerisinden ESN , PAYPAL vb. anında yükleme sistemi
  • Katagori sistemi
  • 1 Saat İçerisinde Kurulum ve Teslimat!

[video=youtube;Oat0Ewe-u-U]https://www.youtube.com/watch?v=Oat0Ewe-u-U&feature=youtu.be[/video]

Video Görüntü Kalitesi HyperCam yüzündendir.

Ücreti: 700 TRY

Kod:

Yorum Yapmadan Önce Alım & Satım kurallarını okuyunuz

Database Tanıtım

SABER ANTİ CHEAT / 1960 DATABASE

Cevap: SABER PUS | 1960-V2 | .Aspx | Oyun İçi ESN Aktif | Yanında Farm Database Hediye

Güzel bir çalışma olmuş ömer hayırlı satışlar, alınabilir bi görüşelim..

Cevap: SABER PUS | 1960-V2 | .Aspx | Oyun İçi ESN Aktif | Yanında Farm Database Hediye

hayırlı satıslar

hayırlı satışlar, bol kazançlar ömer gayet güzel olmuş eline sağlık.

hayırlı satışlar, bol kazançlar ömer gayet güzel olmuş eline sağlık.

Teşekkürler

nice

Konu Güncellenmiştir

Güvenilirliği ve hızlı desteğiyle arkadaşa teşekkür ediyorum , alışverişi yaptık sorunsuz ve sıkıntısız. Tavsiye ederim 😉

Güvenilirliği ve hızlı desteğiyle arkadaşa teşekkür ediyorum , alışverişi yaptık sorunsuz ve sıkıntısız. Tavsiye ederim 😉

Teşekkürler Şekerim 🙂

Teşekkürler Şekerim 🙂

Teşekkürler

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam