- Reaction score
- 159
peki bunları söyleyerek sen açtın konuları hadi bakalım hodri meydan baran efendi.
1.si bugün abim dediklerini kardeşim dediklerini 2. gün sikiyorsun bunda hemfikiriz. tabi sen .illaki kendini savunucan buda senin en doğal hakın bi konuda kendini savunabildğin için ayrıca teşekkürler. Sipastik değilsin Kendini kanıtladın ama aşamaları daha bitmedi adam olmak için 🙂
2.si bir düşün bir insan sana para gönderdiğini yada maddi yardım bi şekilde iddaa ediyorsa ya o konuyu kapatıcan yada üstüne gitmicen ki adam sana 2. yorumda kanırttırarak ss yollamasın.
3.sü bu saatten sonra senin delikanlı dediğin adamlarada güvenilmez :G
4. sü biletimi almana gerek yok seni bizzat alayım dedim evinden annem hastanede ameliyat olcak dedin 🙂 üstelik kavga içinde değildi 🙂
5.si oraya gelirsem az bucuk sende bilirsin evini başına yıkarım buda benim lafım ve gelmek de mesele değil 🙂
al cafcaflı biraderim buda kanıtları
resimlerin içerikleri : başkasının hesabına benim demek :=) ve başkasının hesabından prim yapmak 🙂
ulan insan bi düşünür benm hesabım diosun kendi hesabından kendine para gönderiosun 🙂
![]()
![]()
yine sınıfı geçemedin yine sipastiksin bu haftada haftanın AMELESİ seçildin haftaya tekrar gel 🙂))
Buraya 1 Döksem Senin Yaptıgın Kahpelikleri.. 15 kişide Şahit. Ali Paşa Hazretleri Seni Ben Böyle Rezil Olmam Be Abisi. Götüme 300 TL Faturayi Cakip Giden Sen Bizi Kullanan Sen. Eline Veririm Sourceleri Ona Buna Gider Dersin Full Fixledim Gel Satalım ATASAY Gelir Birazdan.. Direnish. Halil Gelir Birazdan.. Ne Kahpe insan'sın Onlar'da Söylüyebilir. Göktuğ'da Gelir Birazdan ilyas abimizde Gelir. Daha 5 10 kişide Var Yani... Yalan'ların Aştı Kendini gidiyor. Cünkü.. 🙂 Ama Sende Haklısın Seni Sikseydim Yaranırdım. sikmediğim için Böyle olduk.. Bu Saaatten sonra Hic Merak Etme Sen.. Piyasadan Kaybolucam ben.. Ama Hotmail'den Adresimide Attım TC Numarama Kadar'da elinde Var. Git Hangi Göt Oglanına Veriyorsan Ver. Savcıyamı Gidersin Ne ebenın amına gidersen Git. Senin Kanıtlarin Bende okadar cokki. Hayatını Söndürürüm Ama Uraşamam Böyle Karaktersiz Kanı 5 Para Etmiyen insan'larla 🙂
olm sen dua et su anasını sıktıgımının nod32'si yüzünden resimler acılmıyor.. Ama rar'lar gonderebilirim forum'a kim acabilirse tek tek baksında senın nekadar orosbu cocugunun onde gideni oldugunu herkez bilsin. Amk lamer'i seni hayatın'da 1 kere benımle tanıstıgın gunden beri dogru 1 sözün mü var müptezel pezevenk. Senin elinden okadar cok kisi kurtardımki. Atasay direnish ilyas abi. Ve 3 5 kisi daha var... Hepsini tek tek kafaya alip sikicektin hesapta ben adamı siktirtmem direk sikerim. Bu'da son yorumum. Burda. Cünkü okadar müptezel karaktersiz şerefsiz yapılan emeklere rezillik var'ki forumun düzenini bile bozdunuz amk lamerleri sizi. Ben kendi kafamı sikiyim'ki sizin gibi böyle amcıkalrı yanıma aldım iş ögrettim onla bunla diyaloğa soktum.. Rabbim yukarda görüyor kimin ne oldugunu... Tek kelime... Sana yaptığım okadar işlerim bak yine haram olsun demiyorum helal olsun... Ve yilmazservers sahibinide buraya cagırırım sımdı ona'da göt olursun bos koy. Hic urasmıyım hesapta tum sifreler sendeydi adamın sunucuları senın elindeydi. Falan'lar filanlar adamla bizzat konustum yok öyle bişe sadece müşterim diyor be kamil 10 tl'ye sınırsız linux reseller alip kimi sikebilecegini zannettinki sen 🙂 neyse al forum senin olsun.. Bizzat ayrılıyorum artık. Herkeze iyi forumlar herkeze iyi günler. Artık hic cekemiycem böyle kahpe insan'lari.
Cak Kocum Cak... Burda Durdukca Günaha Giriyorum Cünkü Senin Gibi Kanı 5 Para Etmiyen Mersin Orosbu Cocugunu Görünce..
Herkeze iyi Aksamlar RootC Banliyabilirsiniz. Emrah'ım Nahid Batuhan Mert. Allaha Emanet Olun Tüm işlerinizde Başarılar Dilerim.. Artık Tamamen Bitti.!
Su Göktüg mus Atasaymıs sunlarla Aynı Keseye Koyma Beni ! Biraz Adam Al yanına Hepsine Simdi Bi G*t Etme ARşivi ATacam Alayı Nick Değiştirmek Zorunda Kalacak İlla O Olacak yani . Sesimi Cıkartmadım Diye Gelen Gecen Vurdu Tekmeyi Artık Bende Patladım bune ulan !. O Kendini Bilmiş ATASAY Ve GOKTUYU'da Smdi PVP Alemine Rezil Edecem Bekle.
Lan yırtık amın feryadı müptezel bundan 4 ay öncesine kadar pvpnin 'P'sinimi biliyordun lan ? msj atıp yardım istemeler bilmem neler ne zaman paylasım yaptın lan forumda bu güne kadar konusturma adamı ne bok yaptıysan ayhan abi ve baran abiden toparladın ne zaman sen adam oldunda şimdi bize adamlık öğretir oldun ?
BAK KOÇUM ADAMLIK EN İYİSİNİ YAPABİLMEK DEĞİL,EN KÖTÜSÜNÜ BİLE SUNABİLMEKTİR
gönüllü2 ADAM OL ! Sen Kimsinde Bana Mesaj Verecek Kadar Büyüdün Seni ayakta Sikerim AL Owww ŞETT !!!! Muhammet ALICADAN İncilerrr![]()
ATASAY İTİ MUHAMMETİN ADINI EZBERLERKENE XD
![]()