ROFT KO 1534 Server Tanitim Videosu [Full Fixed]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Roi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaþlar;

Birkaç haftadir ugrastigimiz 1534 Database'nin yapimi tamamlandi.Tanitim videosu biraz amatörce oldu ilk defa Vegas Pro kullandim ama tam olarak beceremedim bazi yerlerini Moive Maker'dan yaptim 😀 Server Files yapiminda büyük ölçüde dorugun emegi geçti ben database buglari ve gorsellikle ugrastim genellikle. Database ve Server Files'de hiç bug kalmamistir.suan ACS ile ugrasiyoruz ACS yapimi tamamlandiktan sonra asamali olarak BETA ve OFFICIAL açmayi planliyoruz.Videoyu izleyen ve konuya ilgi gösteren herkese tesekkürlerimizi sunariz..

Roi & ByDoruk

Video: ROFT KO 1534 Database Tanýtým Videosu - YouTube

ip verinde ne kadar bitmiş bir bakalım 😉

Siz dediğiniz şekilde server yaptıysanız ve halledılemıcek bi bug falan yoksa siz serveri actıktan sonra para zaten akar ^^ 😀

Hızlı Olmak Gerek😀

AkınKO Bug Cenneti Gibi Ama Kitle Olunca Parada Oluyor😀

herhangi bir 1534 1886 vs vs. servera bugsuz demek kerhanedeki kadınlar bakiredir demek gibi birşey yapmayın bunu

nezaman açılıyor 1534 client e pacht atsak girermi 😀

Açın artık Ya :S Yokmu 1886 veya 1534 başka:d

yalan hepsi yalan acan adam himaciden gösteriri port acıp gösterir siz yapcanızda biz görcez pehh.

Milleti dolandırırsan haram para yersen allah dogru görmez doruk bey

doruk her turlu destek verırım sıze makınasından tut nakıtıne kadar ulasın [email protected]

Sen bunlardan cok 1534 Drop editor falan fistan tarzında seyler yaparsan daha iyi olur bence güzel cocuksun guzel isler cıkartıyorsun 🙂 tanısmak isterim senınle yas kac bakalım senın 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam