Ressurection XIGENON ! | EXP ZOR & ITEM ZOR | Çok yakında. Takipde kalın.

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ressurection XIGENON ! | EXP ZOR & ITEM ZOR | Çok yakında. Takipde kalın.

Bekliyoruz server güzel olucak.

Cevap: Ressurection XIGENON ! | EXP ZOR & ITEM ZOR | Çok yakında. Takipde kalın.

günceeeeeeeeeeel

konu guncel

o zaman şöyle yapalım, ne quest istiyorsan onu söyle sıfırdan yazıp vereyim sana 🙂, madem ben bebeyim, bi ****dan anladıgım yok.

En iyisini sen yap, ondan sonra nerde nasıl ne kosulda istersen yarısalım yada kapısalım ? Büyüklerimizin bi sözü vardır,

'' Kedi uzanamadığı ciğere, Mındar dermiş '' bu söylediklerin bana nedense bu sözü hatırlattı. 🙂 ben bu gune kadar kimsenin tblsini acıp editleyip hakan coskun yazmadım altına, neler yaptığımı, neler yapabilecegimi bu forum dahil herkes biliyor. 18xx'deki paylasımları kontrol etmeni öneririm.

Edit :

Olay'ı mesaj sayına baktıkdan sonra anladım, kim oldugun'da hemencecik ortaya çıktı 🙂 kendi ko-fox hesabından yazmanı cok isterdim **** volkan 🙂 + dragon fire'de kullandıgınız bütün tbl'lerin benim tbl'lerim oldugunuda unutma lütfen canım 🙂

Bi hostingine index attık diye bu kadar bana karsı dolu olman yakısmıyor sana baska kosullarda görüşmek dileğiyle.

vay be "neler yapabilecegimi bu forum dahil herkes biliyor. 18xx'deki paylasımları kontrol etmeni öneririm." sadasdasdasdsa

Konu Güncel.

😀 konu güncel

vay be "neler yapabilecegimi bu forum dahil herkes biliyor. 18xx'deki paylasımları kontrol etmeni öneririm." sadasdasdasdsa

H**************************************************************a.

Edited By: AdrenaLiN

Konu içerisinde bulunan hakaret ve küfürlerde bulunan kişilere gerekli uyarı yapılmış olup,

Konuyu başlatan üyeye gerekli [10]Gün Cezai işlem yapılmış olup,

Konu Kapatılmıştır!

By: AdrenaLiN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam