RCKO 18XX | PK SERVER | 19xx SERVER | Artık OFFICIAL | 83 LEVEL BAŞLANGIÇ l

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KeFeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

KeFeN

Yeni Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba,

18XX, 19XX Gelişimini Takip Etmek İsteyen ve Katkıda Bulunmak İsteyen Arkadaşlar İçin Test Sunucusu Açılmıştır, Detaylı Bilgiler Aşağıdadır..

Web Sayfası : :: RC Knight Online Resmi Web Sitesi ::

Server IP Adresi : 94.102.10.19

Server IP Adresi : 212.175.109.65

Client Link : ftp://212.175.109.65/RCKO.rar

Oyun İçinde Power Up Store Mevcutttur.

Facebook Adresi : https://www.facebook.com/Kofox2013

Oyundan Kareler : RCKO - Imgur

sjbjw.jpg

Cevap: RCKO 18XX | PK SERVER | 19xx SERVER | Artık OFFICIAL | 83 LEVEL BAŞLANGIÇ l

çok güzel server

Cevap: RCKO 18XX | PK SERVER | 19xx SERVER | Artık OFFICIAL | 83 LEVEL BAŞLANGIÇ l

+++++++++++++++++++

hayırlı olsunn

++++++++++++++++++++++++++++

mükemmel

+++++

güzel bir server değil bence yöneticileri bana göre iyi değil zaman kaybı olarak adlandırıyorum ben

Neticede ben iyi yorum yazamasamda herkes fıkrını beyan ediyor burası forum ortamı 🙂

İyi forumlar

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam