Neden Adamı Kirletiyorsunuz ? 0 Dan Birşey Yapmak Zorundamı... Programcilik Budur. Bilmiyorsanız Öğrenin. Biri Birşey Yapar Diğer'i Üzerine Geliştirme Yapar. Beğenmeyen Konu Hakkında Konuşmasın. Gereksiz Mesaj Yazıyorsunuz. O Adamında Emeği Var Madem 0 Dan Yapmamış Siz Yapında Görelim !!
bende v1 surumu var gayette guzel calısma olmus.suan da piyasadaki lvn v3 db de bu sistemle calısmakta yoksa valkyrie ler giyilmiyor. bende rastgele v1 surumunu buldum eksigi yok fazlası cok adamın emegini kirletmek yakısmaz hem ko guard dediginizin calısan versiyonunu ben hiç gormedim piyasada o calısıyo exesi yok olanda zaten paylasmıyor.bari bırakın adam bişe yapıyo azda olsa hakkını alsın ekemgini ordan cıkarsın.daha iyiyim diye n varsa parasız yaparım diyen varsa yapsın sursun piyasaya.
cıks buna cevap vermesem olmaz valla 🙂
Koguard ın çalısan versiyonunu görmedin demek ..
1397 server olarak knightoyna.net (benim) - turk-ko.com - kocz.net(benim)- f3ko.com adreslerinde kullanılan koguarddı.
suan yeniden açsam yine kendi exelerimi düzenler açarım kaynak kodundan.
kişiye hiç bir sekilde laf söylenmedi. ben adamın dosyalarını inceledim gördüm göreceğimi gördüğümüde kimseye dememe gerekte yok zati. ki kendisi bunun farkında. adam ugrasıyor çabalıyor eline saglık ne diyim yani
ayrıca koguard da 1351 versiyonda tp_all mevcut değildi. 1397 ye eklendi ve yanında ise summonuser benzeri nick ile bdw - juriad sistemi eklendi (nerde ise 1 yıl önce yapılan seyler.)
cıks buna cevap vermesem olmaz valla 🙂
Koguard ın çalısan versiyonunu görmedin demek ..
1397 server olarak knightoyna.net (benim) - turk-ko.com - kocz.net(benim)- f3ko.com adreslerinde kullanılan koguarddı.
suan yeniden açsam yine kendi exelerimi düzenler açarım kaynak kodundan.
kişiye hiç bir sekilde laf söylenmedi. ben adamın dosyalarını inceledim gördüm göreceğimi gördüğümüde kimseye dememe gerekte yok zati. ki kendisi bunun farkında. adam ugrasıyor çabalıyor eline saglık ne diyim yani
ayrıca koguard da 1351 versiyonda tp_all mevcut değildi. 1397 ye eklendi ve yanında ise summonuser benzeri nick ile bdw - juriad sistemi eklendi (nerde ise 1 yıl önce yapılan seyler.)