Farm Server RavernKO Girilmicek Tek Server

mrsemo

Yeni Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Adam 10 kişi geldiler diye tl veriyor geri kalan herkes perişan tl slotu yok genie yok attack sc yok yetmiyor bunları söyleyenlerin hepsini pc ve ip banlıyor bu nasıl server

TL Alanların Hepsi Gelip Oynayın Oyununuzu Vb. Kelimeler Kullanıyorlar 😀. GM Tamamen İlgisiz Alakasız Rezil Herifin Teki.

serverin başında adama 5k tl verdi oe diyo bu önceki serverde bizle beraberdi banane yarrağım 😀 vip paketi 2 k tl yapmış bide POAHAHAHAHAHAHAHa

Bende bugün ordaydım
60 lvl e kadar kolay ondan sonra ne item var ne silah. görevleri yapsan genie yok. bir kere sc leri veriyor. salıyuor seni. gereksiz bir sw.

Bu arkadaşlar serveri manufile etmek için ağız birliği yapmış mahlukatlardır servere gelip isteklerini admine iletip olumsuz yanıt aldıkları için iftira atmaktadır

Arkadaşım bu nasıl bir iftira böyle server açıldığından veri gm arkadaş sürekli online ve sürekli insanlarla ilgileniyor. Vhatsapp grubundan veya oyun içi herşeyle ilgileniyor iftira atmayın adama açıldığı dakikadan beri oyundayım dediklerinle alakalı tek birşey göremedim

Bende bugün ordaydım
60 lvl e kadar kolay ondan sonra ne item var ne silah. görevleri yapsan genie yok. bir kere sc leri veriyor. salıyuor seni. gereksiz bir sw.
Ben neden 35 dkda 83 lwl oldum o zaman yalan atmayı bırak

Server’da gayet 61 den 83 LVL ola bilirsin. Öyle zorluk bir derecesi yok yapılamayacak birşey değil. Server admini yeteri kadar herkes ile ilgileniyor ve kimseyi de kayırmıyor. Gayet başarılı bir şekilde hareket ediyor. Başarılar.

Server'da destek alamayıp forumlara konumu açıyorsunuz.
Oda güzel neyse SS'ler alındı gerekli olan herşeyi hallederim ben.
Milletin emeğiyle oynamayın sadece zavallısınız.

İlk günden girdim oynuyorum level kasmak çocuk oyuncagi İtem gerektigince veriyor sadece sormak lazım hemen alta spin tuşunun yanından kasabilmen için silahıdır setir vs alabiliyorsun ilgi alaka Süper devamlı pot hediye ediyorlardı şimdi bedava oldu herhangi bir haksızlık gormedim TL yatirmadim kendim kasarak şuan çoğu kişiden ondeyim İtem yonunden kasmak basit tek zor olan upgrade oda olsun yani anlatilan hereey yalan ban yediğiniz anids gördüm saygısızca tehdit ederek laflar ettiniz yok sukadar kişiyiz böyleyiz her swde olan tipler yani İtem ver ama ben solo eziyet çekeyim lan zaten 10 kişi ile oynasam 1 günde köpek var yaparız bide olmayınca insanlara hakaret edin böyle konular acin

1 çok swde kapandığında ve geri açıldığında eskiden harcadigim TL ki kcmi geri almisligim var yapilanda yanlış yok bir çok büyük server ile kapandığında açıldığında reklamında söyler eski ödeneklerin geri iadesinin olacağını

Last edited:
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam