Quest dosyasının servera entegrasyonu

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

lastlord90

Kayıtlı Üye
Reaction score
1
2134 versiyonlu server kurdum ancak bug’lı michelle görevi var. Ne kadar solucan kessem de görev bitmiyor ve yeni görevde alamıyorum.
İndirdiğim fileslar içinde quest isimli dosya olduğunu gördüm. İçindekiler lua uzantılı.
Bunu serverdaki questler ile değiştirmem gerekiyor ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bir sürü lua konusu buldum ancak nasıl yapıldığını anlatan bir konu hiçbir yerde bulamadım. Quest klasöründeki lua uzantılı dosyaları server’a nasıl entegre edeceğim?

lualar database yada clientin ile uyumsuzdur kontrol etmen lazım

lualar database yada clientin ile uyumsuzdur kontrol etmen lazım
Luaları database’e nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. Ekstra bir program mı kullanmam gerekiyor. Eğer öyleyse hangi program kullanacağım. Detaylı bilgi verir misiniz?

Lua kodlaman yapman lazım ve database quest helper tablosunu editlemen ve client quest helper tablosunu düzenlemen gerekiyor basit bir işlem sadece doğru numaraları doğru yere yazmanız gerekir büyük ihtimalle görev sistemi doğrudur tek yapmanız gereken client ve DB duzenlemeniz lua sorun olduğunu zannetmiyorum yada en basitinden çalışan bir görevi o göreve entegre etmek

Luaları database’e nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. Ekstra bir program mı kullanmam gerekiyor. Eğer öyleyse hangi program kullanacağım. Detaylı bilgi verir misiniz?
Programı yok npc ve npc_post tablolarına ekliyeceksin ekli bir lua ya bak yada başka bir db yükleyip ondan kopyala forumlarda npc ekleme diye aratır incelersen aynı mantık

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam