PvPSunucum.Org / Oyun Sunucuları 1299 - 1453 - 1534 - 1960 Version Hizmeti || %99.9 Uptime

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: LenaHosting.Com / Knight Oyun Sunucuları v1299,19xx - Web Hosting - Domain Satışı

İlk önce hayırlı olması dileğiyle iyi satışlar diliyorum

Gerçekten sonuna kadar saat kaç olursa olsun sıkılmadan destek veriyorlar ben aldım ve çok memnunum iyiki de lenahosting.com u tercih etmişim

Cevap: LenaHosting.Com / Knight Oyun Sunucuları v1299,19xx - Web Hosting - Domain Satışı

İlk önce hayırlı olması dileğiyle iyi satışlar diliyorum

Gerçekten sonuna kadar saat kaç olursa olsun sıkılmadan destek veriyorlar ben aldım ve çok memnunum iyiki de lenahosting.com u tercih etmişim

Çok teşekkürler değerli yorumunuz için 🙂

Telefon numaranızı vermemissiniz biraz garibim gitti.

19xx İçin test bir ip verirseniz gelen müşterileriniz için iyi olurdu.

Profesyonel bir ekip ile çalıştığınızı düşünüyorum ve başarılarınızın devamını dilerim.

19xx İçin test bir ip verirseniz gelen müşterileriniz için iyi olurdu.

Profesyonel bir ekip ile çalıştığınızı düşünüyorum ve başarılarınızın devamını dilerim.

Öncelikle yorumunuz için çok çok teşekkürler. 19XX sipariş talebi olduğunda test IP açıp veriyoruz müşterilerimiz inceleme yapabiliyorlar. Satış olduğunda konuya ekleyeceğim.

Muhteşem bir ekibiniz var. Daha dün kurulum için konuşurken bugün teslim aldım. Daha da iyi olacağınıza eminim..

Hizmetiniz çok güzel desteğiniz anında cevap veriyor başarılarınızın devamını dilerim hayırlı satışlar

Cevap: LenaHosting.Com / Oyun Sunucuları 1299 - 1453 - 1534 - 1960 Version Hizmeti || %99.9 Uptime

KESİNLİKLE MUTHİŞ HİZMET. KALİTELİ MUHABBET DOLU... HER ISLEMI HER AN SOYLUYOLAR. HIZMET BUDUR TEŞEKKURLER LENA HOSTING VE AİLESİ EMĞE SAYGI..

Cevap: LenaHosting.Com / Oyun Sunucuları 1299 - 1453 - 1534 - 1960 Version Hizmeti || %99.9 Uptime

KESİNLİKLE MUTHİŞ HİZMET. KALİTELİ MUHABBET DOLU... HER ISLEMI HER AN SOYLUYOLAR. HIZMET BUDUR TEŞEKKURLER LENA HOSTING VE AİLESİ EMĞE SAYGI..

Teşekkürler 🙂

Böyle ilgi alaka hizmet başka yerde göremezsiniz. Teşekkürler LenaHosting Ailesi

YORUMUM SİLİNİCEK

LenaHostingle Alışveriş Yaptım 7/24 İlgilendiler Özel Homeko Datebase Kurdular İstediklerim Questleri Yazdılar Kendilerine Teşekkür Ediyorum

Biz teşekkür ederiz 😉

Konu güncel,satışlar devam ediyor.

RoysGame.com olarak sunucumuzu sizden aldık saat kaç olursa olsun destek sorunsuz ego=0 müşterilere karşı iyi niyetli hoş görüşlü böyle olmaya devam ettiğiniz sürece 1 numaralı marka olacağınıza inanıyorum tekrardan teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam