Pvp aleminde devrim

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Snakeman

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,ben çok fazla etkinliği bulunmayan ancak çok eskilerden beri pvp ortamını takip eden biriyim. Aslında 2-3 sene önce developerlığı bırakmıştım ancak arkadaşla birlikte bir 1397 servera oyuncu olarak girdik. E serverdan anlayan birisi ben bunun kat kat güzelini yaparım diye heves ediyor tabii. Her neyse,ben 1397 ilk çıktığından beri her zaman pvplerin 1298 değilde 1397 olarak açılmasını yeğlemişimdir daha gelişmiş sistem sonuçta. Ve kafama esti,başladım. Uzun süre önce snoxd'da tanıştığım 2-3 arkadaşı da yanıma aldım,başladık işe. ASM,VB vb. dillerden anladığımız için yolları çok kolay kat ediyoruz.

Buraya yazıyorum,çünkü yaşı 10 ile 50 arası değişen insanların aşağı yukarı 70-80 liraya kiralayıp 10 gün sonra kapattığı 1298,soacslı klasik ortamda oyun oynama zevki güzelse,hedeflediklerimize ulaştığımız takdirde ciddi anlamda pvp aleminde bir devrim olacak.

Bu arada,hedeflediklerimiz ;

-Eşitlik,para oyunu olmayacak. CTRL açık olacak,fakat minorün dönme süresi olacak. Böylece pedallı bir kullanıcı ile sağ tık ile minör yapan birisi aynı şartlar altında oynayacak.

-83 level sınırı ile çoğu 1298 serverda çalışmayan bazı skillerin çalışır hale getirilmesi. Sadece uskodaki skiller olacak.

-Moradondaki arenayı aktifleştirdik,sorun kalmadı.(Bugları çözümlemeyi başaramadık,orjinal moradona çevireceğiz,ancak çalışmalarımız devam ediyor)

-Güvenli bir oyun olacak,bunun için YNG'nin HackShield sisteminin bitmesini bekliyorum.

-Ayrıca maddi kaynak sorunu olmadığı için,çift sunucu açmayı düşünüyoruz. Yurtdışından giren bir kişi lagsız oynayabilsin diye bir avrupa bir de türkiye lokasyonlu iki sunucu olacak. İkisi de aynı yere bağlanacak.

-1298'deki çoğu yenilik ve event çeşitlerini 1397'ye aktarıyoruz. 1vs1,BDW vb.

-1298'de bulunan fakat nadir görülen usko skill effect'i 1397'ye uyarlayacağız.

-styLemert'in yapmış olduğu rebirth sistemini uyarladık.

-Ayrıca bu yaz,bir cuma günü açmayı düşündüğümüz için yaza kadar önümüzde bol bol zaman olacak.Bugsuz ve sorunsuz bir oyun sunacağız.

-Uzun pelerin,usko cz vb. client olaylarına girmiyorum,usko 1453'te nasıl ise öyle olacak.(Bazı özellikler hariç)

-Ve bombayı vuracağını düşündüğüm monster stone sistemi,şu anda kodlanmakta.

Proje şu anda tamamen gelişim aşamasında,test aşaması başladığında konuyu güncelleyerek screen shot ve yeni videolar ekleyeceğim. Takipte kalın.

Edit: Motivasyon ve grup içi sorunlardan dolayı 3 kişi gruptan ayrılmıştır,bundan kelli projeyi tek başıma yürüteceğim.

Cevap: Pvp aleminde devrim

Güvenliği sağlamanız zor olucak yine de başarılar dilerim

Eleman lazımmı 😀

Belirtiğiniz projeler 'in Bazıları saten yapılabilir bunun için çok büyük bi bilgi gereksinimine gerek yok.. diğer bi olay ise 12xx sürümleri üzerinde çok oynandığı için sorunsuz hale getirildi yani bir çok buglar fixlendi, ayrıca 13xx'de yapılacak o kadar çok şey varki saymakla bitmez.. son olarak proje dediğiniz zaman gerçekten ses getirecek olaylar olması lazım yani ufak tefek şeylerle 12xx sürümünden, 13xx sürümüne kullanıcıyı çekmek zor oluyor bunu açılan serverlarda gördük. Yaygın sürüm tercihinin olması bence daha iyi olur. Şuda bi gerçektir ki 19xx sürümü sorunsuz hale geldiği anda 12xx , 13xx , 14xx , 15xx sürümünde oyuncu kalmaz .. 🙂

Belirtiğiniz projeler 'in Bazıları saten yapılabilir bunun için çok büyük bi bilgi gereksinimine gerek yok.. diğer bi olay ise 12xx sürümleri üzerinde çok oynandığı için sorunsuz hale getirildi yani bir çok buglar fixlendi, ayrıca 13xx'de yapılacak o kadar çok şey varki saymakla bitmez.. son olarak proje dediğiniz zaman gerçekten ses getirecek olaylar olması lazım yani ufak tefek şeylerle 12xx sürümünden, 13xx sürümüne kullanıcıyı çekmek zor oluyor bunu açılan serverlarda gördük. Yaygın sürüm tercihinin olması bence daha iyi olur. Şuda bi gerçektir ki 19xx sürümü sorunsuz hale geldiği anda 12xx , 13xx , 14xx , 15xx sürümünde oyuncu kalmaz .. 🙂

Bize yapacak açıklama bırakmamışşın 🙂

Sürpriz olacak şeyler de var elbette ufak tefek şeyler değil içiniz rahat olsun,ancak şöyle bir şey var belirttiklerim yapılabilir mi? Yapılabilir tabii,ancak bunun sandığınız gibi bilgi yarışı değil de emek meselesi olduğunu düşünüyorum. Elimizden gelenlerin en iyi yapıp 1397'i sorunsuz hale getireceğiz. 1298'in kopyası gibi de olmayacak farkı anlayabileceksiniz,temin ederim. Bizim amacımız yaygın olan sürümde en üste çıkmak değil,yaygın olan sürümü daha iyi bir sürümle değiştirmek,kaldı ki 1298'de mümkün olan her şey 1397'de de yapılabilir. Ben 1397'nin 1298'den daha gelişmiş olduğunu ve artılarının olduğunu düşünüyorum. Aslında düşünmüştüm 19xx üzerine mi çalışmalı diye ancak 19xx sürprizlerle dolu,açıkçası uzunca bir süre 18xx veya 19xx hayal olacak diye düşünüyorum.

güzel düşünce başarılar

Sürpriz olacak şeyler de var elbette ufak tefek şeyler değil içiniz rahat olsun,ancak şöyle bir şey var belirttiklerim yapılabilir mi? Yapılabilir tabii,ancak bunun sandığınız gibi bilgi yarışı değil de emek meselesi olduğunu düşünüyorum. Elimizden gelenlerin en iyi yapıp 1397'i sorunsuz hale getireceğiz. 1298'in kopyası gibi de olmayacak farkı anlayabileceksiniz,temin ederim. Bizim amacımız yaygın olan sürümde en üste çıkmak değil,yaygın olan sürümü daha iyi bir sürümle değiştirmek,kaldı ki 1298'de mümkün olan her şey 1397'de de yapılabilir. Ben 1397'nin 1298'den daha gelişmiş olduğunu ve artılarının olduğunu düşünüyorum. Aslında düşünmüştüm 19xx üzerine mi çalışmalı diye ancak 19xx sürprizlerle dolu,açıkçası uzunca bir süre 18xx veya 19xx hayal olacak diye düşünüyorum.

Benim içim rahat olmasa saten o şekilde bi açıklama yapmazdım. 1397 sürümlerde yapılacak çok şey var bunu bende biliyorum fakat benim demek istediğim, SES getirecek şeylerin olmasıydı. 19xx sürümü hayal değil sadece kafa yoracak gücü bulmalısın kendinde,

Başarılmayacak şey yoktur. Yeterki istemesini bil diye bi tabir vardır. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi

Benim içim rahat olmasa saten o şekilde bi açıklama yapmazdım. 1397 sürümlerde yapılacak çok şey var bunu bende biliyorum fakat benim demek istediğim, SES getirecek şeylerin olmasıydı. 19xx sürümü hayal değil sadece kafa yoracak gücü bulmalısın kendinde,

Başarılmayacak şey yoktur. Yeterki istemesini bil diye bi tabir vardır. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi

Anladım,zaten dünden bu yana 19xx'e göz atmaya başladım bakacağım. Şu anda ikimiz de ne desek boş,insanların fikirleri kolay kolay değişmez. Yaptığımız gün,görürsünüz diyorum,polemiğe gerek yok..

guzel dusunceler bts den farklı yorumlar hadı bakalım sonumuz hayır ola :d

Dört dörtlük sorunsuz bugsuz bir 19xx kurulsa bile 1298 her zaman favori kalıcaktır. Örneklerini gördük.

Dört dörtlük sorunsuz bugsuz bir 19xx kurulsa bile 1298 her zaman favori kalıcaktır. Örneklerini gördük.

Dört dörtlük kurulsa insanların oraya geçeceğini düşünüyorum ben,tıpkı 1098'den sonra şu çince 1503 çıkıp herkesin oraya akın etmesi,sonra da 1298'e akın etmesi gib. Ama 1298 çok uzun süredir piyasada kök saldı iyice 🙂

Dört dörtlük kurulsa insanların oraya geçeceğini düşünüyorum ben,tıpkı 1098'den sonra şu çince 1503 çıkıp herkesin oraya akın etmesi,sonra da 1298'e akın etmesi gib. Ama 1298 çok uzun süredir piyasada kök saldı iyice 🙂

Örnekten kastım o ve onun gibi serverlardı. Önce bi merak eder millet yığılır oraya sonra hoop 1 ay sonra server tanıtımları.. 🙂

1-Eşitlik hiçbizaman iyi değildir Kullanıcı party bulamadım diye alt++f4 ü koyar

2-Minorun donme süresi cooldown eklemekle koyulabilir bu 1397 ye özgü bi olay değildir

3-Moradon arenayı 1299 da da aktifleştirebiliyorsunuz

4-Yurtdışı düşüncesi güzel

5-1v1 bdw 1299 da varsa 1397 de hayli hayli olacaktır

6-usko skill efekt düşüncesi güzel ancak pvp oynayan adam ya uskoda charı yoktur yada oyunun eski zamanları özledigi için girebiliyor tavsiye etmem

7-Rebirth High class itemlerin yanıp sönme olayını yaparsanız bu konunun başlığına uygun olur.

8-Pelerin olayını hem kısa hem uzun yapın yapması zor değil biraz ugraşırsanız yaparsınız.Daha ilgi çekici oalcaktır.

9-Monster stone sistemini monster stone ile bi npc den ışınlanma yapabilirsiniz 100 adet zone yapıp regtime lerini 480 yaptıkdan sonra userede 30 dk süre verilir.Yapılabilir güzel düşünce

Başarılar dilerim kendi görüşlerim

basarılar guzel dusunce xırtr'ye katılıorum bıraz

düşünceniz çok güzel fakat bu monster stone kafamı kurcaladı o ne 🙂

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam