Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]
Bazύ konular hakkύnda konuώmanύn zamanύ geldi diye dόώόnόyorum. Ηόnkό gerηekten kύrύlmaya ve bu duruma karώύ όzόlmeye baώladύk. Oyun iηerisinde birilerini banlamamύz gerektiπiyle alakalύ sόrekli PM alύyoruz, ve bu PM lere, raporlara inanmamύzύ bekliyorsunuz. Bu durumdan φtόrό gerηekten όzgόnόm, mesela VeV gibi bir oyuncunun serverύ bύrakmasύna όzόldόk, ηόnkό ona karώύ yapύlan tόm suηlamalar asύlsύzdύ ve oyuncu hile kullanmύyordu. Eπer hile kullananlara karώύ bir tutum sergilemediπimizi dόώόnόyorsanύz, sizlere Ban listemizden bahsetmek isterim. έώte alύn, adresi ;
ProfessionalKO :: Index ve diπer bir ηok serverdan daha kalabalύktύr. Hatta biz direkt olarak oyuncuyu deπil, kullandύπύ hard disk ve IP'sine dahil ban atύyoruz bir daha serverύmύzda bulunmasύn diye. Eπer tarafύmύzdan onaylanmadύπύ sόrece birilerini hile kullanύyor diye sόrekli etiket etmeye ηalύώύrsanύz, hesabύnύzύ kapatmak zorunda kalacaπύm. Karώύnύzda gφrdόπόnόz adamlarύn garip ώeyler yapmalarύ, hύzlύ ya da ani hareketlerde bulunmalarύ sizin ekranύnύzdan gφrόnen sadece bir ώey. Bu sizin baπlantύnύz da olabilir, server dan kaynaklύ anlύk lag ve ya veri aktarύm problemi de olabilir. Sadece herhangi bir ώey olabilir. Biraz daha sabύrlύ olunuz, zaten oyuncu hile kullanύyorsa kesinlikle tutmayύz server da.
Bizler kendi sosyal hayatlarύmύzda sahip olduπumuz sorumluluklara ara verip server όzerinde sύkύ ώekilde ηalύώύyoruz. Sizler sanύyor musunuz ki server da yφnetici olmak sadece Oyuna girip PM ya da oyuncular ile ilgilenmek, ya da ηeώitli Eventlar dόzenleyerek bir ώeyler yapmak? Tabii ki hayύr, ama gerηekten vakit ayύrύp ilgilendiπimizi bilmenizi isteriz. Bugun bazύ oyuncular ώunu banlamazsanύz xxx servera geηeriz, bunu banlamazsanύz bu server da oynamayύ bύrakύrύz diye PM ler attύlar bana. Eπer yaptύπύmύz iώi beπenmiyorsanύz; emin olunuz en kφtό idareciler biziz ve yφnetim kadrosu olarak gφrebileceπiniz En kφtό server burasύ. Sizlere tafsiyem; daha iyi bir server bulunuz kendinize ve vaktinizi harcamayύnύz bizim gibi kφtό yφneticiler.
ProfessionalKO bir ώirket deπildir diπer serverlarύn olduπu gibi.
Hiη bir ticari beklentimiz yok, aksine oyunculara verdiπimiz bir hediyedir bizler iηin. Burada iyi zaman geηirin, diπer oyuncular ile chat yapύn, gόzel zaman harcayύp eπlenin istiyoruz. Burasύ φyle bir server ki; okul ya da iώlerinizden dolayύ ara verip 3 ay sonra geri gelip tekrar oynayabileceπiniz, ve gόnlόk server aktiviteleri ile oyuncularύ bir ώekilde meώgul edip zamanlarύnύ geηirebilecekleri, kapanma durumu sφz konusu bile olmayan bir server. Server όzerinde sύkύ ηalύώύp daha iyi neler yapabiliriz diye sόrekli gφrόώmeler iηerisindeyiz yφnetim olarak.
Server bir ηok saldύrύ ve buglara raπmen ayakta kaldύ. Mesela ilk 30-40 gόn sόre boyunca Windows 8 ve 8.1 kullanan oyuncular oyuna giremediler. Aklύnύza bile gelemeyecek bir ηok hile ve benzeri durumlar ile baώ etti ve diπer serverlar bu sόre boyunca tekrar tekrar aηύlύp kapanύrken biz sabit kaldύk. Saldύrύ yapanlar web sitemizi ηφkerttikleri zaman; servera dahil aralύksύz saldύrύlar dόzenleyip oyuncularύmύzύ her dakika iηerisinde DC ettiler ama biz yine de yύlmadύk, ve aktif/online kaldύk.
Server sizlerin desteπi ile bir ώekilde ayakta. Hatta bazύlarύ server kapansύn diye bildiπiniz bayram etmeye hazύr ώekilde bekliyor fakat bφyle bir durum olmayacak, hatta ώun biz bunlarύ burada konuώurken emin olun servera saldύrmaya devam edecekler.
Sonuη olarak, biz elimizden gelenin en iyisini yapύyoruz sizler ile. Server hala aηύk, ve sadece 1 oyuncu dahi kalsa aηύk olmaya devam edecektir. Eπer, tόm servis όcretlerini cebimizden dahi φdeme durumuna dόώer isek; hiη bir ώey deπiώmeyecek ve yine online kalmasύ iηin elimizden geleni yapacaπύz. Eπer buna inanmύyor iseniz; ώuan itibariyle serverύ bύrakmakta φzgόrsόnόz. Ancak, server da hiη bir ώey yapmadύπύmύzύ iddia ederek bizleri όzmek niyetindeyseniz; X ya da Y kiώisi olarak bir ώekilde bizlerden nefret eden birisiniz kesinlikle.
Az ya da φz, bir ηok anlatmak istediπimiz bir kύsmύnύ paylaώtύk sizler ile. Bundan ne fazlasύ, ne de eksiπi var. Tόm sosyal hayat sorunlarύmύza raπmen sizler ile ilgileniyoruz hale, ve yine sφylόyorum, bir kiώi iηin yapmak durumuna dόώsek bile, sύrf o bir kiώi iηin yapmaya devam edeceπiz bu iώi.
ProfessionalKO Ekibi.