K Kenta Hiperaktif Cüce Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2012 Mesajlar 333 Reaction score 1 Puanları 18 Yaş 31 6 Ocak 2014 #1 Yaptırmak ısteyenler iletisim skype:ibrahim42tr tel:05312053928 facebook:facebook.com/ibrahim42tr
E.m.R.a.HDoğrulanmış Profil Administrator Administrator Katılım 11 Ocak 2012 Mesajlar 12,856 Reaction score 164 Puanları 63 6 Ocak 2014 #2 Cevap: PKzamani.NET Yapmıs oldugum INDEX Yakında paylasıcagım guzel yorumlarınız dogrultusunda! Alım-satım ıcerıklı konuları ''Alım-satım'' Kategori bolumune konu olarak acabılırsınız. Proje ''ıcerıklı konularınızı ''KO PROJELER'' Kategorı bolumunde acabılırsınız Bu tur konular'da hata yapmamaya dıkkat edınız.Hataların tekrarı halınde hesabınız cezalandırlacaktır.
Cevap: PKzamani.NET Yapmıs oldugum INDEX Yakında paylasıcagım guzel yorumlarınız dogrultusunda! Alım-satım ıcerıklı konuları ''Alım-satım'' Kategori bolumune konu olarak acabılırsınız. Proje ''ıcerıklı konularınızı ''KO PROJELER'' Kategorı bolumunde acabılırsınız Bu tur konular'da hata yapmamaya dıkkat edınız.Hataların tekrarı halınde hesabınız cezalandırlacaktır.
E.m.R.a.HDoğrulanmış Profil Administrator Administrator Katılım 11 Ocak 2012 Mesajlar 12,856 Reaction score 164 Puanları 63 6 Ocak 2014 #3 Cevap: PKzamani.NET Yapmıs oldugum INDEX Yakında paylasıcagım guzel yorumlarınız dogrultusunda! Konu kapatılıp Çöp kutusuna tasınmıstır.
Cevap: PKzamani.NET Yapmıs oldugum INDEX Yakında paylasıcagım guzel yorumlarınız dogrultusunda! Konu kapatılıp Çöp kutusuna tasınmıstır.