- Reaction score
- 5
+10 +5 PK Databaseyi Paylaşima Sunmaya Karar Verdim.
NOT : UYUMLULUK : VERSİON 1299 --- [SQL 2008]
** NOT : Lastman Zone NO : 202 , Soacs.ini Lastman Zone ayarini 202 yapiniz.. **
** DATABASE ÖZELLİKLERİ **
+10 +5 İtemli FULL BANKA VE Başlangiç Şeklindedir.
Skill Damageleri Özel Eşitlendi ve Gayet Zevkli PK Sağlar.
USKO CZ , 1299 Çimenli Moradon Kuruludur.
NOT : Klasik Özelliklerden Bahsetmiyorum. Detaylar İçin Fotoraflara geçelim. (eklencektir)
Savaş Komutlari , +open ve +open2 dir.
Seven Panel Pus Sistemini Biraz Geliştirdim Database Yaninda Ücretsiz Verilcektir.
IRK & JOB Değişmede Hera Kontrol Ekledim Eğer Kullanici Hera Basmişsa hera bitmeden işlem yapmasina izin vermiyor.
IRK Değişmede Clandan Cıkmadan Yapilan İşlemlerde bugta kalma olayina karşin , Clandami? Clansizmi? Kontorlü Ekledim.
JOB Değişmedelerde STAT & Skill Jobuna Göre Verili Başlar. Oyunculari Sıkılmalarini Engellemek İçin Yapilmiştir.
Banka Sifirlamada Sorunsuz Şekilde Çalişmaktadir.
NOT : UYUMLULUK : VERSİON 1299 --- [SQL 2008]
** NOT : Lastman Zone NO : 202 , Soacs.ini Lastman Zone ayarini 202 yapiniz.. **
** DATABASE ÖZELLİKLERİ **
+10 +5 İtemli FULL BANKA VE Başlangiç Şeklindedir.
Skill Damageleri Özel Eşitlendi ve Gayet Zevkli PK Sağlar.
USKO CZ , 1299 Çimenli Moradon Kuruludur.
NOT : Klasik Özelliklerden Bahsetmiyorum. Detaylar İçin Fotoraflara geçelim. (eklencektir)
Savaş Komutlari , +open ve +open2 dir.
Seven Panel Pus Sistemini Biraz Geliştirdim Database Yaninda Ücretsiz Verilcektir.
IRK & JOB Değişmede Hera Kontrol Ekledim Eğer Kullanici Hera Basmişsa hera bitmeden işlem yapmasina izin vermiyor.
IRK Değişmede Clandan Cıkmadan Yapilan İşlemlerde bugta kalma olayina karşin , Clandami? Clansizmi? Kontorlü Ekledim.
JOB Değişmedelerde STAT & Skill Jobuna Göre Verili Başlar. Oyunculari Sıkılmalarini Engellemek İçin Yapilmiştir.
Banka Sifirlamada Sorunsuz Şekilde Çalişmaktadir.